Noutati
Alege către cine merg cele două burse Krüger&Matz de 15.000 de lei
06/01/2016
Adaugă un comentariu

Povesteam în urmă cu ceva vreme despre campania „Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea” inițiată de Krüger&Matz cu scopul de a-i încuraja pe tineri să investească timp, ambiție și dedicație în hobby-urile care îi atrag. Campania a ajuns în momentul de față în etapa finală, 4 tineri luptându-se pentru cele două burse în valoare de 15.000 de lei.

Este vorba despre Ana Maria Apostescu, pasionată de dans, călătorie, fotografie, Adriana Sofia Dumitrescu pasionată de excursiile pe munte, Mihai Răducu, pasionat de motociclism, automobilism, parasailing, pescuit și Adrian Stamate pasionat de fotografie.

Mai multe despre pasiunile lor și ce înseamnă ele pentru fiecare în parte veți putea vedea în clipurile din continuarea articolului. Nu uitați însă că puteți să-i votați pe cei doi favoriți până pe 8 ianuarie, ora 23:59. Veți decide astfel în mâinile căror tineri ajung cele două burse. Procesul de votare e foarte rapid, fiind nevoie doar să intrați aici, pe site-ul  campaniei, să vă alegeți favoritul și să introduceți apoi adresa de mail. Se poate vota o singură dată pe zi. Rămâne să aflăm în curând care sunt cei doi fericiți! De fapt, cu toții sunt fericiți atât timp cât fac ce le place cel mai mult. 🙂

Adriana Sofia Dumitrescu

Adrian Stamate

Răducu Mihai

Ana Maria Postescu

Dragoş Asaftei

Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac mult fotoreportajele și fotografiile de natură. În 2011 am fotografiat toată Transilvania din zbor, iar în 2012 am început să scriu și pe Blog de fotografie.

Alte articole pe aceeași temă

Processed with VSCO with c2 preset

Tu când ai donat ultima oară sânge?

Povesteam în urmă cu ceva vreme despre campania ...

Citește articolul
Cristina

Muncește, pune dăruire și fă tot posibilul să ajungi unde vrei

Povesteam în urmă cu ceva vreme despre campania ...

Citește articolul
Orange Smart DesignF

Viitorul se construiește acum prin Smart Design Challenge

Povesteam în urmă cu ceva vreme despre campania ...

Citește articolul

Adaugă un comentariu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *