Ghid fotografic Noutati
EBook fotografic, după două săptămâni
17/10/2010
17 comentarii

În urmă cu două săptămâni am lansat un nou ebook fotografic, de această dată cu 25 de ghiduri fotografice ce cuprind informaţiile necesare pentru un început  şi o evoluţie rapidă în domeniu.

Acest ebook fotografic a reprezentat pentru mine cel mai mare proiect în care m-am implicat vreodată, cel mai mare proiect pe care l-am iniţiat. Am început să scriu ghiduri la sfârşitul anului trecut şi abia la începutul toameni (2010) am reuşit să strâng cele 25 de ghiduri fotografice.

Scriind timp de 9-10 luni de zile am învăţat şi eu în paralel. Am învăţat multe lucruri ce m-au ajutat în fotografie dar am aflat şi multe ponturi cu privire la explicarea cât mai clară a informaţiilor. Am reuşit astfel să creez un ebook fotografic uşor de înţeles de oricine.

După două săptămâni de la lansare am reuşit să strâng peste 2.000 de descărcari, 80 de menţionări pe Twitter şi aproape 10.000 de afişări ale paginii articolului.

Bineînţeles că acest lucru ar fi fost imposibil fără sprijinul vostru, al citirorilor, şi al persoanelor care au susţinut acest ebook fotografic prin articole sau bannere.

Mulţumesc astfel următoarelor persoane:

Aici vine partea interesantă! În urma articolului scris de Adi am primit propunerea de a transforma ebookul într-o carte ce va apărea în perioada imediat următoare! Mulţumesc frumos Adi!!

Mulţumesc tuturor persoanelor care au suţinut acest ebook! Îmi cer scuze dacă nu v-am trecut pe toţi însă îmi este imposibil să reţin toate numele. Vă rog lăsaţi un comentariu pentru a vă adăuga în listă!

Vă mulţumesc!

Dragoş Asaftei

Sunt pasionat de fotografie din 2008, iar din vara anului următor am început să scriu pe acest blog. Îmi plac mult fotoreportajele și fotografiile de natură. În 2011 am fotografiat toată Transilvania din zbor, iar în 2012 am început să scriu și pe Blog de fotografie.

Alte articole pe aceeași temă

Processed with VSCO with c2 preset

Tu când ai donat ultima oară sânge?

În urmă cu două săptămâni am lansat un nou e...

Citește articolul
Cristina

Muncește, pune dăruire și fă tot posibilul să ajungi unde vrei

În urmă cu două săptămâni am lansat un nou e...

Citește articolul
Orange Smart DesignF

Viitorul se construiește acum prin Smart Design Challenge

În urmă cu două săptămâni am lansat un nou e...

Citește articolul

17 comentarii

 
 • djeugen says:

  si eu ti-am postat ebook-ul fotografic pe blogul meu, e foarte util , mie unul mie folositor sunt mullte lucruri interesante in el, e foarte reusit bravo inca o data.

 • […] This post was mentioned on Twitter by Andy Mihail, Cenusa de Trandafir. Cenusa de Trandafir said: RT @andymihail: RT @AsafteiDragos: EBook fotografic, după două săptămâni (Ghid fotografic) http://bit.ly/cEEI9I […]

 • Si la mine pe site este link spre spre eBook.
  Bafta

 • Alex says:

  Pe ce link pot gasi cartea? http://dragosasaftei.ro/ebook-fotografic-25-ghiduri-fotografice – imi arata o pagina alba.

 • Acest ghid fotografic pentru mine ( rookie in domeniu ) este cel mai bun ghid pe care l-am citit vreodata si ma ajuta sa incep sa fac fotografii de calitate. Toata lumea explica multe aspecte cu foarte multe cuvinte, in multe carti. Avand in vedere faptul ca fotografia pentru mine e un hobby, chiar nu as vrea sa petrec mai mult timp cu cartea in mana decat cu aparatul foto. Astept cartea 🙂 ! Peace!

 • Jocuri Noi says:

  bravo:) se pare ca proiectul tau a avut succes 😀

 • Sake says:

  Foarte fain si bine facut ghidul. Excelent pentru incepatori si nu numai.
  Mi-am permis sa-l includ si-n blogul meu.
  Spor si mult succes mai departe.

 • mitrii21 says:

  fain proiectul dar…de unde pot face si eu rost de carte fie pe calculator fie tiparit:)…:D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *