Contact

E-mail : adragosphoto@gmail.com

Nr. de telefon : 0758.868.631

Twitter : DragosAsaftei ( http://twitter.com/DragosAsaftei )

Statistici zilnice DragosAsaftei.ro :

 • 1000 vizite (pageviews) în medie
 • 400 vizitatori unici în medie
 • 160 vizitatori pentru prima oară

Parteneriate (Advertising)

Modalităţi de realizarea reclamei la blogul/site-ul tău pe dragoasaftei.ro :

 • Feed RSS widget (sidebar)
 • Banner 468×60 pe pagina de început
 • Banner 468×60 în fiecare articol
 • Banner 720×100 în footer
 • Banner 125×125 / 200×200 în sidebar
 • Articol cu prezentarea blogului/site-ului dvs.
90 comments
 1. Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
  RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
  E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

 2. salut tu esti mai experimentat vreau sa iti cer o parare ?
  Se potriveste Fancier WT3512A – Trepied Traveller cu aparatul foto Fujifilm Finepix jx200?
  Sunt compatibile pentru ca vreau sa achizitionez un trepied pentru aparatul foto?
  Mersi

  1. Salut!

   Majoritatea trepiedelor se potrivesc la toate aparatele ca au acelasi filet, acelasi surub.
   Si asta se potriveste la Fuji-ul tau. 🙂

 3. Buna, as vrea sa ma adaugi si pe mine in blogroll cu fotoconcerte.blogspot.com sau daca vrei putem face schimb de bannere. Eu acum intiez lista cu bloguri .. Merci!

 4. Buna.
  In primul rand trebuie sa iti spun “felicitari!” pentru lucrarile tale.
  Nu stiu sigur daca nu mai faci link exchange deloc sau faci doar cu site-uri de profil.
  In caz ca mai faci doar cu site-uri de profil, am pe blog-ul meu si o pagina cu fotografii realizate de mine, este un domeniu care ma pasioneaza, printre altele. Sper ca si asta sa conteze in decizia pe care o vei lua daca ma adaugi sau nu la blogroll.
  Blogul meu este http://madmada.wordpress.com si lucrarile mele postate acolo tin arta vizuala oricum: caricaturi, portrete, tablouri, grafica publicitara, etc.
  Mi-ar face placere sa facem link exchange.
  Multa bafta!

 5. Ma numesc Luca Irina si sunt eleva la Colegiul National “Gheorghe Sincai” din Bucuresti. Alaturi de echipa din care fac parte, particip la un concurs organizat la nivel national si realizam un proiect pe tema “Traditiile de la extaz la agonie”. Gasind imagini pe site- ul dvs. care ne pot ajuta in desfasurarea acestui proiect, am dori sa va cerem acordul de a le utiliza pe paginile sale( sursa va fi publicata ).
  (Imaginile necesare proiectului nostru au fost gasite la adresa: http://dragosasaftei.ro/?s=festivalul+sarmalelor )
  In speranta unui acord, asteptam raspunsul dvs.

  Cu multumiri,
  Irina Luca.

 6. thnx:);)… adevarul e ca sunt geniale…si nu ma refer numai la cele selectate pentru proiectul national, ci la munca ta in general…

 7. Salut Dragos, stiu ca nu am blog de fotografie si nici pr 1 sau mai mare …dar cum incercarea, moarte nu are ( sau poate are ) :)) as dori sa te intreb daca vrei sa facem un schimb de link in blog roll 😀

  P.S: astetp un raspuns …multam fain man 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *