După prima zi #prinSibiulmeu

Ieri am început turul oficial #prinSibiulmeu. Răzvan Pop  a dat startul dimineață cu un tur extrem de interesant prin oraș. Partea cea mai de esență a fost aceea că turul a fost total diferit de cele clasice în care, probabil, se prezintă Piața Mare, Piața Mică, Piața Huet și încă alte obiective principale pe care oricum le poți cunoaște rapid și singur datorită notorietății.

Nu, turul ne-a dus prin zone mai puțin cunoscute de turiși, zone pline de povești și din care Sibiul se vede cu alți ochi. Niște ochi care înainte de a spune că e un oraș frumos, spun că este un oraș al poveștilor. Un oraș care te poate inspira. Asta ca să nu mai spun despre interiorul Primăriei care te face să te simți ca-n filme! 🙂

Apoi a urmat o întâlnire extrem de simpatică la Ambient unde am avut parte de o primire extrem de ospitalieră. Am primit o cască personalizată cu numele fiecăruia dintre noi. Probabil s-au gândit că și fotografia poate fi, uneori, sport extrem. Ce-i drept am trecut prin câteva episoade care pot justifica asta.

Aici am făcut un tur prin primul magazin al brandului (știați că Ambient e din Sibiu și că are o istorie de 20 de ani?) și am aflat mai multe despre Ambient Total – programul care îți oferă suport în alegerea materialelor necesare construirii unei case, spre exemplu.

Ziua am continuat-o cu un meci de volei pe o plajă improvizată cu ocazia unui campionat care va avea loc în Piața Mare. Seara i-am ascultat pe Ana-Maria Caia și Florin Arjocu povestindu-ne despre călătorie lor prin lume.

Am retrăit cu drag ziua de azi în timp de selectam și procesam fotografiile pe care le-am urcat aici. Sper să regăsiți poveștile Sibiului prin fotografiile care urmează. Mâine urmează Tag the Flag prin întreg județul Sibiu. Sunt convins că va fi o experiență interesantă!

Prin Sibiul Meu este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu. Tag the Flag este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Departamentului pentru Relaţii Interetnice. Parteneri: Future CapitalIbis Hotel, Ambient, Staropramen, Reky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuCNM Astra, Eco Sport Team, Judith Bistro, Cafe Wien

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *