Fotografii close-up cu obiectiv all-around

Close-up cu obiectiv all-around

Am tot zis de mai multe ori că nu sunt adeptul obiectivelor all-around și mi-am menținut această părere până să folosesc mai mult cele două obiective ale brandului Nikon care, după mine, sunt un real succes, și anume 24-120 și 28-300. Dacă primul se identifică având o calitate optică foarte bună și o deschidere mare a diafragmei – f/4 – pe toată plaja focală, al doilea se marcă datorită plajei focale foarte mari și a calităților pe care le oferă pe toată lungimea acesteia.

Fotografii realizate cu Nikkor AF-S 24-120mm f/4 G VR puteți vedea aici. În acest articol mă refer însă la cel de-al doilea, Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6 VR, un obiectiv de care sunt îndrăgostit. L-am avut alături de mine și în vara anului trecut când am făcut călătoria pe Masivul Ceahlău – puteți citi aici un fotoreportaj din acea călătorie – și acum, datorită Nikon, m-am putut bucura din nou și în această perioadă, inclusiv în zborul de ieri

Astăzi vreau să vă arăt câteva fotografii close-up realizate cu acest obiectiv. Pe mine mă surprinde de fiecare dată cât de bine se descurcă la acest capitol. La 300mm reușesc să mă apropii la mai puțin de 30cm de subiect. Rezultatul îl puteți vedea mai jos, fotografii close-up (sau mai mult) fără nici un pic de crop. Eu zic că se comportă excelent și la acest capitol! : -)

Close-up cu obiectiv all-around

8 comments
  1. daca stai sa te gandesti la lucrurile simple ce sunt atat de frumoase, fascinante si interesante ramai fara cuvinte, la fel ca aceste poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *