Fotografii cu Nikon 1 V1

Panoramă Brașov - Nikon 1 V1

În acest weekend, #prinBrașovulmeu, mulțumită Nikon România și SKIN Media, am putut să testez noul aparat și noul sistem Nikon CX, Nikon 1 V1. Am reușit astfel să fotografiez câteva locuri frumoase din Brașov și să văd cum se comportă aparatul în anumite situații. Ba chiar mai mult, în ziua turului am avut parte de temperaturi relativ scăzute și o ploaie mocănească, dar aparatul s-a comportat excelent, nefiind afectat de câțiva stropi sau temperatura scăzută.

O mare parte a zilei am fotografiat aproape simultan și cu Nikon D7000 și cu Nikon 1 V1 și am rămas plăcut surprins de rapiditatea celui din urmă. Nu mă așteptam ca trecerea rapidă de la un D-SLR la un micro D-SLR să fie atât de nesesizabilă. Înafara faptului că dimensiunile făceau diferența, pe moment nu am sezizat diferențe între cele două aparate. Desigur, referindu-mă la rapiditatea cu care pot fi făcute fotografiile și la faptul că ambele sistem funcționează la fel de bine.

Diferențe sunt, însă în momentul în care ai nevoie de un aparat pentru fotografii în călătorii spre exemplu, Nikon 1 V1 este excelent de util. Vă invit să vedeți mai jos o serie de fotografii realizate cu Nikon 1 V1. Urmează să vă prezint zilele acestea insecte fotografiate la 60 de cadre pe secundă!

Veți putea achiziționa Nikon 1 V1 începând din 20 octombrie la prețul de 3.599 lei!

Panoramă Brașov - Nikon 1 V1

6 comments
  1. asta-i ala mai scump, nu? panorama e lipita din bucati sau are functie de o “tragi” ca la sonyuri? ai bagat prelucraciuni la poze? din cate stiu are senzorul mai mic decat dslrurile, sunt foarte curios daca zici ca ai fotografiat in paralel, care sunt diferentele fata de d7000.

    1. Fotografiile le-am unit eu. Asta am și vrut să spun, să nu se înțeleagă greșit, nu e la fel ca D7000 și nici D7000 ca 1 V1. Ce am vrut să zic e că pentru fotografii în genul ăsta ambele aparate sunt perfecte. Nu am sesizat o diferență foarte mare între a fotografia cu D7000 și cu 1 V1 un peisaj. Dacă aveam nevoie de un ISO mare sau un crop mai mare sau lucruri în genul cu siguranță era o diferență mare, dar așa diferența nu e sesizabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *