Impresii și fotografii de la gala Nikon 4 ani în România

Ieri a avut loc gala aniversară Nikon 4 ani în România, un eveniment de referință pentru fotografia din țara noastră. Evenimentul s-a desfășurat la Muzeul Național de Artă Contemporană, într-un cadru plăcut amenajat, alături de o trei scene pe care am avut ocazia să vedem fel și fel de prezentări interesante.

Andi Moisescu - Nikon 4 ani

Gazda evenimentului, Andi Moisescu, a reușit rapid să atragă atenția tuturor fotografilor și persoanelor prezente la eveniment. Am mai spus acest lucru cred, însă îl voi mai spune o dată. Andi Moisescu e excelent la astfel de prezentări și evenimente și reușește rapid să mențină publicul într-un contact continuu cu show-ul, un lucru destul de important, mai ales când ai în față sute de fotografi care vor mai de grabă să te fotografieze decât să te asculte.

Dacă anul trecut ne-a fost prezentat D-SLR-ul Nikon D7000, anul acesta brand-ul vine cu un format cu totul și cu totul diferit lansând o nouă categorie de aparate foto, Nikon 1. Noua categorie este definită de aparate cu senzor CX și sistem revoluționare care le oferă o rapiditate extraordinară, reușind să surprindă fotografii cu până la 60 de cadre pe secundă, devenind astfel cele mai rapide aparate de fotografiat din lume.

Nikon 4 ani în România

În cadrul evenimentului a fost prezent și Vali Bărbulescu, renumit deja și pentru pasiunea sa pentru fotografie, pasiune dusă la un punct extrem de ridicat. Abia aștept să aflu primele impresii ale lui Vali despre noua gamă de aparate Nikon. Frumoasa seară s-a încheiat cu un concert live al lui Smiley, concert care a adus pe scenă versuri din cunoscutele melodii Dream girl, Oficial îmi merge bine, În lipsa mea, Plec pe Marte.

Mulțumim Nikon pentru seara frumoasă, sper să ne vedem și la aniversarea de jumătate de deceniu! La mulți ani! Vor urma azi mai multe fotografii de la concertul lui Smiley!

Concert Smiley - Nikon 4 ani

6 comments
  1. “când ai în față sute de fotografi care vor mai de grabă să te fotografieze”.

    Sa nu exageram, n-au fost chiar “sute” ci (foarte) putin peste o suta de oameni in sala. Cu totul. Fotografi si nefotografi.

    Si daca multi dintre cei prezenti erau intr-adevar pasionati de fotografie totusi destul de putini faceau poze. Sau nu? 🙂

    1. Au fost clar mai mult de 2-300 de persoane de-a lungul evenimentului. Cel puțin la începutul evenimentului 80% in cei care aveau camerele la ei fotografiau. La fel și atunci când a început concertul. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *