Noi fotografii și impresii – Rucsac Kata DR-467i

Rucsac Kata DR-467i…sau testul de rezistență!

Așa cum v-am spus, în excursia mea pe Ceahlău am avut alături de mine rucsacul Kata DR-467i, un rucsac de care m-am îndrăgostit încă de la început. Pentru o astfel de excursie ai nevoie de un rucsac rezistent atât la temperiile vremii cât și la eventualele șocuri pe care le-ar putea suferi (căzături, zgârieturi etc.).

Rucsacul meu a fost încărcat enorm de mult. Am avut un D-SLR cu 5 obiective, bliț, multe accesorii, laptop (+ cabluri laptop, încărcător aparat etc.), trepied + cap și haine. Daa, rucsacul a fost extraordinar de greu așa cum l-am încărcat, însă n-am avut nicio problemă cu el. În prima parte a călătoriei nici nu l-am simțit în spate, urmând ca spre sfârșit să simt o greutate aparte, dar nu din cauza rucsacului ci a conținutului.

Am reușit să urc 5 ore și să cobor tot atâtea ore cu greutatea aceasta fără să fiu rupt de spate. După această excursie pot spune că rucsacul este cu siguranță unul foarte bun și își indeplinește în totalitate misiunea. Mai jos puteți vedea fotografii cu rucsacul Kata DR-467i încărcat cu diverse accesorii, dar și cu cărți și caiete, acesta putând fi transformat într-un rucsac de zi ce ar putea fi folosit la școală, sport, sală etc.

Vezi aici review-ul rucsacului Kata DR-467i! Rucsacul poate fi achiziționat de aici!

2 comments
  1. Daca-mi vorbeai de Toaca, de Cusma Dorobantului, de Cabana Dochia ..si sant atatea obiective, intelegeam, dar despre nu stiu ce rucsac, puteai sa vorbesti din sufragerie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *