Supremă senzualitate

În cadrul şedinţei foto realizate în colaborare cu Hotelul Târnava şi Bianca am dorit să scot şi câteva fotografii în care să fie exprimată senzualitatea şi eleganţa. În timp ce primele fotografii publicate din cadrul şedinţei exprimau o oarecare “obrăznicie” aceste fotografii exprima în acelaşi timp senzualitatea şi eleganţa.

Sper să vă transmită şi vouă acelaşi lucru, în special datorită elementelor precum perdeaua, îmbrăcămintea şi locul unde au fost realizate fotografiile. Fotografiile au fost realizate în colaborare cu Hotelul Târnava.

17 comments
  1. Prima poza parcă-parcă e ce zici tu! Mai ales datorită fetei decât datorită celorlalte elemente. Dar îmbrăcămintea nu exprima deloc senzualitatea şi eleganţa. Sorry! Sunt foarte conştientă că ceea ce vede un bărbat şi ce vede o femeie e diferit, aşa că dacă nu o să fim de acord, sper doar să nu te superi pentru critică. Cred că în poza în care nu se vede cât de scurtă e rochia se transmite oarecare senzualitate. Mai degrabă decât eleganţă, mister. Asta nu înseamnă că nu îmi plac pozele, să ştii. Fetele sunt doar rele între fete (dar nici asta nu înseamnă că nu-mi place fata! chiar deloc, jur!)

    Îmi place sentimentul de fluid pe care îl transmit pozele datorită luminii.

  2. super draguta fata si super faine pozele…exprima si eleganta si senzualitate dupa parerea mea…deci ai reusit sa scoti in evidenta ceea ce ai vrut

  3. dragos, fotografiile sunt pur glamour, cand spui glamour spui sexy, in mare parte, un pure glamour reflecta in mare parte focus pe portrait, si contur in out pe body, in cazul tau , un clear american, ti-ar fi trebuit o rochie de matase fina, care sa cada pe sani fara sutien, nu decoltata ci fina, pentru suprema senzualitate, nu e vina ta , e pudismul domnisoarei, putea renunta la sutien, si tu ca fotograf trebuia sa scoti in evidenta faptul ca blitul va reflecta in bretelele transparente, dar cauciucate, plastice sau ma rog. parerea mea …ca titlu..
    “Temptation” …parca mai merge..
    bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *