Transalpina și excursia cu bloggeri

Hai pe #TransalpinaÎn ultimul timp în online-ul românesc au început să apară tot mai multe campanii care au ca finalizare, sau scop principal, realizarea unor excursii care să implice un număr mare de persoane. Cum spunea cineva mai de mult, ca să faci ceva în online trebuie să duci totul în offline. După deviza asta sunt organizate multe activități în genul, fiind un prilej foarte bun de socializare!

Așa cum bine știți anul acesta, de Paște, am fost în Maramureș și Bucovina prin intermediul campaniei Redescoperă România un proiect Petrom, susţinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman. Puteți vedea aici toate fotografiile realizate și pe Nikonisti.ro un fotoreportaj complex despre acest ținut minunat al României.

Acum a apărut un alt prilej de socializare prin intermediul unei excursii. Alex Trofim, Bloghiță, organizează o excursie într-o zonă extrem de frumoasă, zona ce adăpostește șoseaua aflată la cea mai mare înălțime din România, Transalpina, acesta fiind și titlul excursiei. Astfel, cu ajutorul sponsorilor și al binevoinței anumitor persoane (și, bineînțeles, cu ajutorul eforturilor organizatorilor), 54, da, 54, de bloggeri merg între 16-17 iulie 2011 să vadă Transalpina.

Sponsorii acestei excursii sunt BrainHost, Petrom, Dacia și TEMAD Brașov. Mulțumim sponsorilor că ne ajută și ne sunt alături! Mulțumesc organizatorilor pentru șansa de a participa la această excursie! Promit să revin cu fotografii frumoase! Până atunci vă las cu o serie de peisaje montane din excursia precedentă. Nu uitați de concursul de fotografie(vezi câștigătorii) și de concursul aniversar la care puteți câștiga 5 tricouri în ediție limitată și 10 cărți scrise de mine!

11 comments
  1. Foarte frumoasa Transalpina! am fost de nenumarate ori in satele de pe Transalpina si sunt exceptional de frumoase! Am particitat si am pozat toate spectacolele din Sugag sau alte sate de pe Transalpina! Merita vazut! eu sunt din Alba Iulia si sunt relativ aproape de Transalpina! Acum e reparat si drumul!

  2. sincer astept pareri despre drumul de acolo ca am vrut sa ma duc si eu…..ma intereseaza daca este practicabil cu o masina mica??? 😀

  3. Foarte tare. Daca ati mai facut excursii pe care nu le veti uita niciodata va invit sa le postati ca si comentariu la concursul organizat de noi.
    Premile: vouchere emag, promovare gratuita pe blog, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *