Termeni și condiții

Documentul Termeni și condiții, alături de Politica de confidențialitate și Politica de utilizare cookies, reprezintă contractul dumneavoastră cu secțiunea de Tablouri a site-ului www.dragosasaftei.ro.

 1. Descrierea platformei

Platforma Tablouri a site-ului www.dragosasaftei.ro (denumită în continuare „plaftorma”) este deținută de către societatea română FRAMES EMOTION PHOTO GROUP SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J19/407/2016, având CUI 36377720 și cont bancar nr. RO43RZBR0000060021123697.

Platforma pune la dispoziția clienților săi tablouri cu cu fotografii realizate de Dragoș Asaftei, în diferite configurații și cantități, așa cum sunt prezentate în paginile de produs.

 1. Scopul termenilor și condițiilor

Acest document reglementează condițiile de utilizare ale platforme de către vizitatori și clienți, modalitatea în care sunt vândute produsele și condițiile de cumpărare. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între platformă și clienți, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor. Modificarea acestora.

Prin accesarea platformei www.dragosasaftei.ro/tablouri orice vizitator sau client are obligația de a citi și respecta termenii și condițiile platformei.

Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități:

 1. Prin efectuarea unei vizite în cadrul platformei de către orice vizitator;
 2. Prin bifarea rubricii „Sunt de acord cu termenii și condițiile platformei” în momentul plasării unei comenzi;

Termenii și condițiile pot fi modificare în mod unilateral de către platformă, fiind de datoria fiecărui vizitator ori client să verifice eventualele modificări.

 1. Plasarea unei comenzi

Prin intermediul platformei pot fi achiziționate produse așa cum apar acestea în pagina www.dragosasaftei.ro/tablouri. Produsele disponibile la vânzare pe platformă pot varia, atât ca stoc, dar și configurație.

Orice persoană poate plasa o comandă pe platforma Native Box astfel:

 1. Clientul alege produsele prin selectarea acestora, a caracteristicilor și cantității dorite;
 2. Clientul introduce produsele în coș, fiind informat de valoarea toatlă de plată;
 3. Clientul introduce datele personale solicitate (date de identificare, date privind adresa de expediție, date de facturare) și apasă butonul „Trimite comanda”, acceptând în prealabil termenii și condițiile platformei;

Platforma poate aduce și livra la comandă o gamă/cantitate mai mare de produse decât cele semnalizate pe site. Pentru a plasa o astfel de comandă vă rugăm să ne contactați prin email la adresa tablouri@muntiiromaniei.ro. Comanda este considerată fermă numai după primirea confirmării scrise din partea platformei.

 1. Prețul produselor

Prețurile prezentate sunt finale, includ costul de livrare și nu conțin TVA, întrucât societatea nu este plătitoare de TVA.

Prețul produselor este afișat în pagina www.dragosasaftei.ro/tablouri și diferă în funcție de configurația aleasă și cantitatea comandată.

Prețul poate fi modificat în mod uniliateral, clientul având obligația de a consulta pagina produselor pentru aflarea acestuia. În același timp, prețul pentru produsele comandate va fi afișat și în procedura de comandă.

Prețul produselor comandate se achită în momentul plasării comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăți MobilPay.ro. FRAMES EMOTION PHOTO GROUP SRL va transmite clienților factura fiscală pentru fiecare plată efectuată.

Datele de livrare ale produselor sunt precizate în pagina fiecărui produs și reconfirmate în momentul plasării comenzii. Platforma va livra prin curier produsele comandate în termenul prevăzut în procesul de comandă: 7-10 zile lucrătoare.

Produsele vor fi livrate la adresa specificată de client în formularul de comandă.

 1. Livrarea comenzilor. Anularea unei comenzi.

Orice comandă este fermă și nu poate fi anulată decât cu acordul expres al platformei.

Cu titlu de excepție, produsele comandate și livrate pot fi returnate în situația în care acestea au fost livrate desigilate, nu respectă standardele de calitate sau dacă dintr-o eroare au fost livrate alte produse decât cele comandate. În acest caz, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile de la data livrării acestora, taxa de transport fiind suportată de platformă.

Pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor vă rugăm să notificați prin email la adresa tablouri@dragosasaftei.ro.

 1. Drepturi și obligații

Vizitatorii și clienții platformei au obligațiile:

 • De a folosi platforma cu bună credință, numai în scopul informării cu privire la produsele existente sau al cumpărării acestora;
 • De a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe platformă;
 • De a respecta drepturile de autor ale platformei;
 1. Garanții

Disponibilitatea site-ului

Deși sunt realizate demersuri pentru oferirea unui serviciu online continuu și stabil, nu este exclusă posibilitatea de apariție a unor probleme tehnice. Dacă intervine o eroare în timpul utilizării platformei, vizitatorul sau clientul este rugat să o semnaleze pe adresa de email tablouri@dragosasaftei.ro, pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp.

Accesul pe site-ul platformei poate fi uneori restricționat pentru mentenanță, actualizări sau pentru adăugarea unor funcționalități noi. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

Produsele

Produsele comercializate pe platformă respectă toate standardele de calitate și siguranță în vigoare, inclusiv în ceea ce privește ambalarea. În acest sens, tablourile vândute sunt create din produse achiziționate de la producători și distribuitori autorizați, care garantează pentru calitatea acestora.

În cazul în care constatați orice problemă legată de calitatea produselor, înțelegem să vă returnăm costul acestora, prin returnarea produsului comandat.

 1. Drepturi de autor

Platforma deține drepturi de autor și/sau după caz, drept de folosință asupra platformei, textelor, imaginilor, logo-urilor, elementelor de grafică web și orice alte date din cadrul siteului. Pe care de consecință, vizitatorii platformei și clienții sunt obligați să respecte dreptul de autor al platformei, sub sancțiunile prevăzute de lege.

 1. Alte clauze

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă. Prezentul document este guvernat de legea română. Pentru orice comunicare cu platforma vă rugăm să folosiți adresa de email: tablouri@dragosasaftei.ro.