1 iunie – Ziua copilului

Sub motto-ul “în spatele fiecărui om se află un suflet de copil” s-au desfăşurat duminică, 30 mai, cu ocazia zilei copilului, diverse activităţi al căror scop a fost de a aduna cât mai mulţi prichindei din întreg oraşul pentru a-i sărbători.

Seria de evenimente a fost deschisă de inaugurarea unei noi sculpturi în piatră din cadrul parcului. Aceasta a fost prezentată de primarul oraşului Bunta Levente, care, în urma unui discurs, a dat startul zilei copilului.

În continuarea acestei zile copii au avut ocazia de a participa la diferite concursuri care au atras foarte multă lume, fiind prezent astfel un spirit competitiv în rândul fiecărui “concurent”.

Copiii au fost induşi într-o atmosferă foarte plăcută de alţi prichindei, care, cântând şi recitând poezii au adus zâmbete pe feţele prietenilor lor. Cei mici au avut ocazia să privească interiorul maşinilor de intervenţie, precum cele ale pompierilor şi ale ambulanţei, deliciul acestora fiind reprezentat de sirenele foarte puternice ce au răsunat toată ziua.

Pe scena amenajată din cadrul parcului au urcat pe durata întregii zile formaţii tinere ce au dansat şi au cântat spre deliciul publicului, care, datorită vremii foarte frumoase a fost acomplia buy online numeros.

8 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *