10 portrete, 10 caractere diferite (II)

În urmă cu aproape 5 zile vă spuneam despre un nou proiect, o nouă experienţă nemaiîntâlnită până atunci. Era vorba de realizarea unor portrete pe stradă, fără a fi nimic premeditat.

Fotografiile au fost realizate într-o zi de duminică, pe stradă, fără a avea nimic stabilit dinainte, decât scopul. În articolul precedent v-am prezentat faptul că pentru acele 10 fotografii a fost nevoie să întreb 15 persoane.

Pentru aceste fotografii a fsot nevoie de ceva mai multe persoane, aproximativ 20. Norocul a fost însă cu mine şi am reuşit să obţin totuşi încă 10 astfel de fotografii.

Vă invit să vedeţi cele 10 portrete ale celor 10 caractere diferite din cadrul noii experienţe, urmând ca în perioada următoare să vă mai prezint încă 30 astfel de fotografii şi câteva concluzii în urma întregului buy generic propecia proiect.

Ce vă exprimă aceste portrete? Consideraţi că e o idee bună acest “experiment”?

13 comments
  1. superbe portretele tale foarte clare, imi cer scuze ca am postat si eu o tema asemanatoare cu a ta nu voi mai repeta greseala e prima si ultima data

  2. Foarte expresive.
    Eu inca nu am avut curaj sa-i intreb daca ma lasa sa-i fotografiez. Toate le-am facut de la distanta.
    Am vazut ca ai facut doar portrete cu oameni in varsta. Urmatoarele tot as vor fi?

  3. Este minunat, dragule. Felicitari pentru intreaga munca depusa. Esti talentat. Portretele fiind de batrani imi amintesc de bunicii mei si imi aduc tristete. Batranetea din pacate aduce pe chip intreaga greutate a vietii.

  4. Fain si setul asta. Imi place foarte mult cum au iesit. Din cele doua set-uri se poate trage o oarecare concluzie interesanta. Oamenii mai in varsta se lasa mai usor fotografiati. Asta daca nu cumva asta a fost target-ul tau. probabil o sa aflam la finalul proiectului cand vei veni cu concluziile tale.

    1. Mersi! Tinerii e greu sa-i pozezi asa, trebuie ori mare noroc ori foarte multa vorba. M-am axat in mare pe persoane de varsta a treia, pentru proiecte in genul sunt mult mai cooperante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *