10 portrete, 10 caractere diferite

Am dorit să experimentez ceva nou, un nou gen de portrete nemaiîncercat până acum. Este vorba de o serie de fotografii instantanee realizate unor persoane aflate în mediul urban.

A fost o experienţă nouă, ceva inedit. Nu am mai lucrat până acum cu atât de multe persoane într-un timp atât de scurt şi a fost chiar foarte ok. Aceste 10 portrete fac parte dintr-o serie de 50 de fotografii realizate unor persoane din mediul urban.

Mi-ar plăcea să repet această experienţă şi în mediul rural, sunt convins că rezultatele ar fi şi mai interesante.

Ca o concluzie după realizarea acestor 50 de portrete (10 prezentate în cadrul articolului de azi) ar fi aceea că unele persoane sunt foarte reticiente când vine vorba de astfel de proiecte.

Pentru a obţine aceste 10 fotografii finasteride 1mg a trebuit să ma adresez către 15 persoane. E un rezultat bun totuşi, eu unul sunt mulţumit.

17 comments
 1. parca imi imaginez….Buna ziua! Doriti sa ajungeti vedeta la mine pe blog?… Ce zici tu mai baiete?Ce bloc? Eu nu stau la bloc….Nu nu nenea! Vreau sa va fac o poza!…Bine mai baiete..stai sa-mi pun proteza

  Pozele sunt excelente! Am ramas uimit ca din 15 persoane ai obtinut 10 fotografii.. de obicei batranii is speriati de bombe

 2. Tare proiectul asta. E greu sa convingi oamenii sa se lase fotografiati. Lumea e circumspecta. Inca nu ai pus poze cu femei (nu stiu daca ai). As fi curios daca se lasa fotografiate mai greu decat barbatii. 10 din 15 e un rezultat bun, influentat probabil si de zona in care locuiesti. Pe la noi, mai la sud, lumea e si mai reticenta, cred ca scorul incercari/reusite ar fi ceva mai mic, dar cine stie. Felicitari pentru proiect si pentru poze. Astept cu nerabdare restul setului.

 3. am fost la Timisoara zilele astea si seara, dupa ce m-am cazat la hotel, am luat aparatul in spinare si am iesit sa admir centrul orasului. ma vedea lumea cu trepiedul si cu aparatul si imi cereau poze, dar cand intorceam aparatul catre ei se speriau 🙂

 4. Ultimul de pe poze este unchiul meu Gyuszi are 70 de ani este plin de viata si participa la toate manifestarile din oras.

 5. Salut
  in primul rand felicitari.
  Dar chiar mai facut curios, cum le cereai acordul? Ce le spuneai ca sa-i convingi. Desigur daca vrei sa ne spui.
  Bafta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *