2 ani de DragosAsaftei.ro, concurs aniversar

Concurs aniversar DragosAsaftei.ro

Iată că au trecut foarte repede cei doi ani de photoblogging, cei doi ani de dragosasaftei.ro. Anul acesta am decis ca aniversarea să fie mai specială, mai deosebită, și vă invit astfel să participați la un concurs care vă va încânta cu siguranță. Blogul împlinește doi ani pe 6 iunie, atunci fiind și data de decernare a premiilor. Nu uitați de concursul de fotografie ce se desfășoară în paralel.

Concursul aniversar este organizat împreună cu Tu.ro, site-ul care vă oferă posibilitatea de a achiziționa tricouri personalizate cu un aspect extrem de plăcut și multe cadouri haioase. Vă invit să luați parte la concurs și vă urez mult succes! Iată detaliile principale ale concursului aniversar.

Participare (bloggeri)

Dacă aveți un blog puteți câștiga prin intermediul acestuia un tricou special realizat în ediție limitată cu ocazia aniversării blogului DragosAsaftei.ro. Ce trebuie să faceți? Trebuie să vă alegeți o fotografie de pe blogul meu sau pagina de Facebook și să răspundeți, prin intermediul unui articol, la întrebarea ”De ce îmi place această fotografie?. Nu acesta trebuie să şi fie titlul articolului; titlul va fi ales de voi.

Articolul va trebui să conţină fotografia aleasă şi răspunsul la întrebarea de mai sus. Preferăm un răspuns mai amplu, dacă se poate. Pe lângă texul și fotografia din articol (puteți alege și mai multe fotografii, puteți alege un fotoreportaj, orice) va trebui să adăugați la sfârșit următorul paragraf:

Cu acest articol particip la concursul aniversar organizat de Dragoș Asaftei în colaborare cu Tu.ro.

După ce scrieți articolul postați în acest articol, într-un comentariu, link-ul către acesta și numele vostru.

Participare (vizitatori)

Puteți câștiga un tricou special realizat în ediție limitată cu ocazia aniversării blogului DragosAsaftei.ro chiar dacă nu aveți un blog personal. Cum? Postați într-un mesaj pe wall-ul tu.ro fotografia preferată de pe blogul meu sau pagina de Facebook și răspundeți, prin intermediul descrierii fotografiei, la întrebarea ”De ce îmi place această fotografie?”.

După ce postați acest mesaj pe wall-ul tu.ro reveniți aici pe blog și scrieţi, într-un comentariu, link-ul către mesajul de pe Facebook. Link-ul îl puteți lua dând click pe textul de sub mesaj ”acum x minute”, text care vă arată în urmă cu câte minute/ore ați postat mesajul respectiv.

Premiul

Iată care sunt premiile concursului aniversar DragosAsaftei.ro realizat în colaborare cu Tu.ro:

Triourile realizate special cu ocazia acestui concurs (ele vor fi oferite ca premiu):

Concurs aniversar DragosAsaftei.ro

Precizări:

 

– data limită de înscriere a posturilor este 5 iunie 2011

alegerea câștigătorilor se va realiza prin intermediul site-ului random.org

nu uitați să precizați textul cerut la finalul articolelor

– nu uitați să postați în acest articol, printr-un comentariu, link-ul către articolul vostru sau comentariul de pe wall

– câștigătorii vor fi anunțați pe 6 iunie 2011, data la care blogul împlinește 2 ani45 comments
  1. Salut, Dragos!

    Intrebare: poza care am ales-o eu nu are un link anume, se face trimitere catre un set de 5 poze cu articolul aferent. Este ok daca postez linkul catre articol si las thumbnail-ul cu poza preferata din setul respectiv?

    1. Aici ați dat link către un articol de al meu. Ca să participați, ca vizitator, trebuie să dați acel link sau link-ul de la o fotografie acolo unde ați postat și acest mesaj, pe wall-ul tu.ro, și să scrieți răspunsul la întrebarea: ”De ce îmi place fotografia aleasă?”. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *