25 de fotografii din România

România este o ţară frumoasă, o ţară în care, dacă timpul îţi permite, poţi vedea foarte multe locuri şi oraşe interesante, poate mult mai interesante decât altele din străinătate.

Am ajuns la concluzia că, în ultimul timp, tot mai multe persoane cunosc foarte bine oraşe din afara României şi nu cunosc nici măcat cinci din propria lor ţară.

Faptul că negăm ceea ce avem nu e tocmai un lucru încuraator pentru cultura naţională. Urmează în continuare câteva fotografii realizate de mine în România, fotografii care surprind zone frumoase ale ţării.

9 comments
  1. ai dreptate, Romania e o tara frumoasa iar asta se vede din poze…as zice ca frumusetea se gaseste in lucrurile simple iar tu ai reusit sa surprinzi asta foarte bine in pozele de mai sus:)

  2. felicitari pentru fotografii. corect ceea ce spui tu insa prefer sa dau o fuga pana in Austria, la Viena, ca sunt 500 km pe care ii fac in 4 – 5 ore maxim decat sa ma duc sa-mi vad parintii la vatra dornei din timisoara ( 500 km ) pentru ca imi ia cam 9 ore (dublu!!!) si sunt si rupt…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *