25 de portrete din fotoreportaje

Oriunde merg să realizez un fotoreportaj, fie că e un eveniment special, fie că e un loc ideal pentru o anumită temă, întâlnesc fel și fel de oameni, de caractere, de personalități. Fie că își fac meseria și sunt pompiere, polițiști, medici, oameni politici, fie că își joacă pur și simplu rolul de zi cu zi, reușesc să aflu de fiecare dată diverse povești ale acestora.

De multe ori caut ca în cadrul fiecărui reportaj să obțin și portrete care să spună o poveste de la sine, fără a fi necesară transpunerea privitorului între alte rânduri ale unui articol. În selecția de mai jos puteți găsi 25 de portrete din fotoreportaje, portrete alese pe baza expresivității lor. Aș dori să îmi spuneți, vă rog, care e portretul care vi se pare cel mai expresiv?

5 comments
  1. Foarte faine, e interesant la aproape toate ca nu stau pentru pozat oamenii si totusi au iesit foarte bine cu expresiile intacte.Cred ca asta depinde in totalitate de fotograf.Bravo!â

  2. Cel mai expresiv portret mi se pare a fi cel al batranului cu mustata de la festivalul sarmalelor -2010-praid-32.Chipul ridat,batut de soare si de vant,dar si expresia fetei…tristete,oboseala…alcatuiesc o adevarata poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *