Cum vi se pare Pinterest, o nouă rețea socială pentru fotografi?

Dragos Asaftei on Pinterest

Am descoperit noua rețea de socializare Pinterest în urmă cu câteva zile la recomandarea lui Sorin Neagu, precizându-mi că ar fi o modalitate excelentă de promovare a muncii mele și a proiectului Zbor peste Transilvania. De ce nu? zic eu.

La început mi s-a părut foarte aglomerat și nu înțelegeam mai nimic, însă pe parcurs mi s-a părut excelent. Probabil v-ați aștepta să spun asta, ținând cont că Pinterest e o rețea de socializare ideală pentru fotografi, sau cel puțin așa mi se pare mie. Ca să înțelegeți mai bine la ce mă refer vă spun următorul lucru: Pinterest se bazează DOAR pe imagini.

Desigur, poți adăuga articole de pe blog, recomandări, știri, dar o dată introdus linkul el va rămâne ca legătură în spatele imaginii ce va fi prezentată în mod principal. Spre exemplu, dacă eu adaug un articol pe Pinterest, va apărea imaginea aleasă de mine din articol și apoi, dacă dau click pe imagine, voi fi redirecționat aici, pe blog.

Acesta a fost și lucrul care m-a încântat cel mai mult, faptul că accentul e pus pe imagine, pe fotografie, pe conținut foto de calitate, sau cel puțin asta am observat până acum. Principiul e același ca la restul rețelelor de socializare. Apreciezi, dai mai departe, comentezi, publici. Simplu, util și rapid de folosit.

Vouă cum vi se pare Pinterest? Credeți că va avea succes? Activitatea mea de pe Pinterest o puteți urmări aici.

Dacă doriți invitație lăsați-mi un comentariu cu o adresă de mail validă și vă trimit.

Dragos Asaftei on Pinterest

5 comments
  1. Cred ca e un sit destinat celor ca tine care impartasesc pasiunea fotografiei.Pare a fi o initiativa buna, acum doar tu te poti pronunta cu privire la calitatea pozelor cand le urci pe site si cu privire la alte detalii tehnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *