Promoţii foto ale lunilor iunie-iulie

În această perioadă a vacanţelor producătorii foto vin cu oferte din ce în ce mai interesante pentru achiziţionarea unor noi produse din domeniu. Cu această ocazie veţi putea găsi diverse obiective şi aparate de fotografiat fie la preţuri speciale fie la oferte în care sunt aduse şi alte accesorii ce vă vor asigura o funcţionalitate mai bună produsului cumpărat.

Promoţiile foto din această perioadă sunt următoarele :

Nikon D90 + obiectivul 18-55 mm VR f/4.5-5.6 – preţ 2.999 RON:

Un aparat de fotografiat superior celor entry-level mergând către categoria semi-pro, ce soseşte alături de un obiectiv ideal pentru un început în domeniul fotografiei. Obiectivul 18-55mm vă oferă posibilitatea să vă acomodaţi atât cu aparatul de fotografiat cât şi cu tehnicile de fotografiere, putând ulterior să vă alegeţi un alt obiectiv specific stilului ales. Mai multe informaţii despre această promoţie puteţi găsi aici.

Nikon D3000 + obiectivul 18-55 mm Sumycin style=”color: #ff0000;”>VR f/4.5-5.6 – preţ 1.799 RON :

Nikon D3000 este un nou D-SLR entry-level destinat tuturor pasionaţilor de fotografie ce sunt hotărâţi să facă pasul cel mare, acela de a trece de la un aparat compact la unul D-SLR. Datorită faptului că în componenţa pachetului se regăseşte obiectivul de 18-55mm puteţi să vă dezvoltaţi un stil propriu foarte rapid, experimentând şi cunoscând limitele ce le impune acest obiectiv. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Nikkor 55-200mm f/4-5.6 VR – preţ 749 RON :

Un obiectiv ideal pentru realizarea portretelor şi a fotografiilor la evenimentele sportive venind în continuarea obiectivului de kit 18-55mm. Combinând cele două obiective veţi obţine o plajă focală între 18-200mm, menţinând în acelaşi timp calitatea şi performanţa asigurată de fiecare obiectiv în parte. Mai multe detalii despre promoţie găsiţi pe site-ul Nikonişti.ro.

Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 – preţ 899 RON :

Un obiectiv all-around dedicat fotografiilor de vacanţa datorită plajei focale largi ce o acoperă, putând fi adaptat cu uşurinţă în cadrul fiecărei situaţii. Acest obiectiv este un bun înlocuitor pentru obiectivul de kit 18-55mm datorită plajei focale mai largi şi a luminozităţii ce o asigură în pe toată distanţa focală. Mai multe informaţii găsiţi în cadrul aceleaşi promoţii.

Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6 – preţ 2.799 RON :

Unul dintre cele mai renumite obiective all-around din gama obiectivelor Nikon, obiectiv ce vă oferă o distanţă focală cuprinsă între 18 şi 200 de mm, putând astfel să fotografiaţi atât în spaţii foarte înguste cât şi de la distanţă. Acest lucru este ideal tuturor celor ce nu doresc să aibă în geantă mai multe obiective, acesta înlocuindu-l pe cel 18-55 alăturat teleobiectivului 55-200mm. Mai multe detalii puteţi găsi aici.

Nikon 70-300mm f/4.5-5.6 – preţ 1.749 RON :

Un teleobiectiv cu stabilizator optic inclus ce poate fi folosit în cadrul fotografiilor de la evenimentele sportive sau wildlife. Teleobiectivul vă oferă posibilitatea de a fotografia chiar şi la distanţe destul de mici având distanţa minimă de focus de 150cm, încadrându-se uşor în limita realizării fotografiilor closeup. Mai multe detalii despre această promoţie puteţi găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *