Acordarea unei noi şanse…

De cele mai multe ori simple cuvinte pot schimba cu uşurinţă imaginea unei persoane şi totodată caracterul care până în acel moment era demn de apreciat.

Deseori însă, acest lucru este conturat de multe alte fapte, care, unite, alcătuiesc un nou univers specific fiinţei respective, căpătând astfel un alt loc în societate, unul separat de restul omenirii.

Acest buy acomplia online without prescription moment în care o persoană este eliminată din cadrul societăţii reprezintă apogeul acestei puternice dezamăgiri, fiind necesară încă o şansă pentru revenirea la stadiul iniţial, un impuls pentru a începe un nou drum..

10 comments
  1. Foarte faina seria asta de poze. Ar trebui sa faci mai des fotografii de genul asta. Ai niste macro-uri foarte faine, dar astea gen portret sunt mai pe gustul meu 🙂 .

  2. Fotografiezi foarte frumos, dar apare o mica problema la aproape toate portretele tale: modelele. Nu vad atitudinea, nu par deloc degajate, fetele lor nu-mi par deloc expresive. Studiaza si incearca sa gasesti un model cu ceva atitudine, cred ca vei vedea diferenta. Cu riscul de a ma repeta, fotografiile tale arata excelent!

    1. Mersi! E mai greu cu modelele insa eu sunt multumit de ele pana acum. Majoritatea au 15-16 ani si na inca nu isi pot forma o anumita atitudine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *