Am ajuns în Apuseni, pentru prima dată

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Satul Plopi, Apuseni

Miercuri noapte am pornit din București spre Cluj. Sau mai exact am pornit în Tabăra de Fotografie pentru Blogeri, un eveniment organizat de Foto Union și cu sprijinul de Dacia PlanRevenind. Am pornit alaltăseară cu trenul din București. Trenul a ținut cu noi și ne-a oferit ca bonus o întârziere de aproape o oră încă de la plecare. Probabil că era de așteptat, dar asta e. Important e că am ajuns cu bine și în timp util la Cluj.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Cluj

Preț de câteva ore ne-am plimbat prin unul dintre orașele reprezentative ale Ardealului. Obișnuit fiind în această zonă, îmi era dor de no stai -ul de aici și de graba mult prea înceată, dar totuși utilă, cu care se întâmplă anumite lucruri. Am fotografiat Clujul și străzile lui, ne-am luat ultimele guri de aer de oraș și apoi am pornit spre Munții Apuseni. 

Cam după o oră și jumătate am ajuns aici, în satul Plopi. La exact 1111m altitudine. Pe bune. Exact unde tărâmul magic al Apusenilor pare să se îmbine perfect cu orizontul. Aici unde coloritul toamnei este atât de viu și puternic încât ai senzația că te afli într-un tablou sau într-o fotografie cu o saturație exagerată. Abia aștept să fotografiez zilele aceasta fiecare locușor al zonei. Până acum sunt fermecat! :- ) Și apusul fotografiat ieri a avut grijă să ne înfrumusețeze ziua și să ne ofere energia de care fiecare aveam nevoie.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Satul Plopi, Apuseni

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Satul Plopi, Apuseni

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *