Am făcut pe dacii călărind și trăgând cu arcul

Ieri, în cea de a treia zi din Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri organizată în paradis de Foto Union cu sprijinul Dacia Plantne-am luat rolurile în serios și, încercând să descoperim ceea ce însemna să fii dac, am realizat fiecare două acțiuni specifice perioadei respective. Mai exact am călărit și am tras cu arcul.

Dacă pentru trasul cu arcul nu aveam nicio reținere, chiar pentru prima dată, pentru călărit, în schimb, aveam așa o oarecare teamă, deși nu știu de ce. Nu aveam un motiv anume, ci pur și simplu îmi era teamă. Totul a trecut în momentul în care m-am urcat pe cal și mi-a plăcut enorm, enorm de mult. Mi-ar plăcea tare mult să pot face, cândva, un circuit prin anumite zone ale țării, cu un cal, și să fotografiez în același timp. Cred că ar fi interesant.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Victor Kapra

Apoi, fiecare dintre noi, a tras cu arcul. Cele trei săgeți ale mele nu au ajuns chiar la țintă, așa că am încercat să le surprind pe ale celorlalte persoane exact în momentul în care se pregăteau să țintească. Și am reușit. În fotografia de mai jos îl puteți vedea pe Toma alături de săgeta căreia tocmai îi dăduse drumul.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri - Toma Nicolau

A fost o zi frumoasă în care ne-am atașat și mai mult de paradis. Probabil că azi ne va fi greu să plecăm de aici. Mai mult ca sigur că așa va fi. Ne putem bucura în schimb de ceea ce am văzut și am cunoscut. E un loc absolut minunat!

Puteți vedea pe pagina de Facebook toate fotografiile de ieri! :- )

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri

7 comments
 1. Trebuie să fi fost o exeprienţă cu adevărat interesantă!

  Mulţumesc pentru publicarea imaginilor, mi-au dat o idee pentru următoarea călătorie!

  Pozele sunt făcute cu Nikon sau Sony? Dacă întreb şi de obiectiv, cer prea mult?

  Cu respect,
  Andrei

   1. Mulţumesc pentru promptitudinea răspunsului.

    Atenţie la literele lipsă şi la formulare: “îl puteți vedea pe Toma alături de săgea căreia tocmai îi dăduse drumul”. Lipseşte finalul cuvântului “săgeata” şi se repetă supărător construcţia”a (li se) da drumul”.
    Ar fi utilă o refrazare. De exemplu “îl puteți vedea pe Toma, trimiţând o săgeată spre ţintă”. Sau “lansând o săgeată”.

    Cât mai multe experienţe frumoase şi călătorii interesante!

    Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *