Andi Teodoroiu şi speranţa la viaţă

Din păcate auzim în ultimul timp de tot mai multe persoane care suferă de diverse boli precum cancerul. De foarte multe ori se întâmplă ca aceste boli să fie diagnosticate fie la vârste foarte mici (rapid, fără a avea vreo bănuială), fie în momentul în care e deja prea târziu.

Pentru Andrei Teodoroiu nu e prea târziu. El mai are o şansă, el îşi poate îndeplini dorinţa de viaţă, aşa cum a făcut timp de 25 de ani. Andrei Teodoroiu, aşa cum l-a descris unul dintre cei mai bun prieteni ai săi, era un..

…absolvent al Politehnicii, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia…

În aceste momente însă, Andi are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Iată un filmuleţ care prezintă această poveste, poveste a unui om demn de tot respectul, demn de tot ce e mai bun.

Cum putem să-l ajutăm pe Andi?

Andi are nevoie de suma de 150.000 Euro pentru a realiza transplantul de ficat. El suferă de ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga. Aceste boli al căror nume nici nu-l putem pronunţa la o primă vedere,  îl răpun încet, încet pe Andi…

Astfel, orice ajutor financiar este binevenit, orice ajutor e un pas înainte. Puteţi să îl ajutaţi pe Andrei prin donarea unei sume de bani în următoarele conturi (conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, sucursala Bahluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.):

Andrei Teodoroiu

 

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *