Antrenamente HC Odorhei (test Nikon D7000)

După o bine meritată pauză de aproape o lună echipa HC Odorhei a reluat antrenamentele şi a început cu un prim meci împotriva echipei de “aur” a Odorheiului, echipă alcătuită din elitele acesteia.

Acest meci a fost şi o primă ocazia pentru testarea Nikon-ului D7000 şi în cadrul fotografiei sportive. Am folosit obiectivele 55-200 VR şi 50 1.8 şi, după caz, ISO 2000-4000.

Rezultatele au fost foarte mulţumitoare. Voi continua să folosesc în continuare 50 1.8 la meciuri în lipsa unui teleobiectiv luminos. Nu luminozitatea scăzută mă deranjează la 55-200 VR ci faptul că nu am bokehul necesar.

Astfel, 50 1.8 îmi permite să utilizez timpi foarte scurţi de expunere la ISO 2000-3200 obţinând imagini nemişcate, perfecte pentru acest gen de fotografie.

8 comments
  1. Acum am focalziare manuală pe obiectivul Nikon 50mm f/1.8. Nu mai trebuie să focalizez manual, lucru care la sport era un chin.

   Pot duce valorile ISO la numere mai mari fără să am zgomot prea mare şi obţin timp scurt de expunere. (adică dispare riscul obţinerii fotografiilor mişcate)

   Am mai multe puncte de focalizare, o rezoluţie mai mare, culori puţin mai vii, rapiditate şi 6 cadre pe secundă.

   Fotografiile de aici au fost mai mult de test, un antrenament ca şi meciul, pentru a testa obiectivele în ami multe situaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *