Apogeul unei noi vieţi…

Viaţa…viaţa e un lucru ce nu a putut fi niciodată înlocuit cu altceva, e un “dar” necesar tuturor şi unul atât de indispensabil, însă în momentul în care aceasta nu este preţuită, totul se transformă într-o luptă către moarte şi întunericurile acesteia. Viaţa începe prin cunoaşterea noii lumi, prin trăirea senimentelor şi prin norul de gânduri ce veghează asupra noastră, a oamenilor; însă apogeul acesteia este atins în momentul în care toate necesităţile health mart pharmacies şi trăirile se combină într-un întreg armonios rezultând imensa fericire necesară fiecăruia.

apogeul-unei-noi-vieti-libelula

11 comments
 1. Probabil insecta încearcă să se ‘agațe’ mai mult de viață.Nu sunt un biolog, dar presupun că în partea dreaptă îi sunt picioarele cu care nu a ajuns încă la stabilitate
  .-= Mihai a postat pe blog ..El multifuncționalo =-.

  1. Un Nikon D40 + obiectivul de kit 18-55mm + teleobiectivul achizitionat recent 55-200mm. O acoperire totala de 11.11x zoom .
   Mai multe detalii despre echipament pe pagina despre .

 2. am si eu o intrebare , cat cauti pentru asemenea poze si mie imi place sa fac poze , unele le fac pe moment , dar pt. o buburuza ( ca vezi doamne am vrut eu sa fac o poza ) , am cautat cateva ore pe camp ( ţarină ) si tot nu am gasit , defapt da , la plecare , s-a suit pe tricou :)) .

  1. Am patit si eu asa de multe ori. Dupa cum ai vazut pe blog (daca te-ai uitat si la posturi mai vechi) am fotografiat insecte cat de cat banale, fluturi, greieri etc. dar in ultima perioada am incercat sa le evit ca sunt prea populare. Si astfel am venit pe blog cu paianjeni diferiti si greu de gasit, cu insecte la fel de interesante precum “Calugarita” (n.r. Urmarind Natura : Calugarita). La astea am stat destul de mult sa le gasesc deoarece stau in locuri speciale. Calugarita cautam de vreo luna, si am gasit-o prima la cativa metri de casa de vacanta intr-o pura coincidenta, fara sa caut. Acum doua saptamani iar am gasit 2 tot asa, fara sa vreau. De multe ori tine de noroc, dar trebuie sa si stii unde sa cauti ! 🙂

 3. eu am acuma o calugarita pe coridor 🙂 , cred ca mai este , acuma 30 de minute era , dar nu prea imi arde de nimica , poate as fi fotografiato , chiar nu ma dus capul sa fac poze ieri 🙁 am gasit o salamandra superba , m-am jucat cu ia mult timp , i-am dat sa si manance ( rame : am gasit pe google ) , chiar a mers ;)) .. dar i-am dat drumu

  intradevar , de multe ori tine de noroc si eu trebe sa iau aparatul si sa merg pe deal/padure intro zi si sa fac cateva poze .

  maine am sa iti iau blogul la “puricat” de la inceputul lui sa iti vad toate pozele puse pe el …

  1. Mersi de feedback ! De multe ori gasesti lucruri fara sa vrei si dupa iti dai seama de importanta lor. Daca vrei sa pozezi calugarita, ia-o la tine, tine-o intr-un borcan pana maine, da-i putina apa si iarba daca ai, si maine pune-o pe iarba sau creanga sau ceva frumos si va iesi bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *