Arta designului interior – Meşterul David

În ultimul timp din ce în ce mai multe persoane aleg să-şi decoreze sau redecoreze casa după anumite standarde, căutând de fiecare dată ce e mai bun pentru ei, ce e mai frumos.

Din ce în ce mai multe branduri se regăsesc astfel pe piaţă, concurenţa fiind acerbă. “Meşterul David” este unul dintre brandurile capabile să mulţumească dorinţele fiecărui client.

În cazul în care doriţi să vă mobilaţi casa după anumite standarde şi nu găsiţi produsele respective pe piaţă, prin intermediul meşterului David veţi putea creea mobilier pal la comandă, obţinând rezultatul aşteptat.

Pe lângă mobilierul la comandă, deseori, sunt foaret căutate şi uşile din sticlă. Din păcate nu foarte multe firme le pot realiza. În ciuda acestui fapt, în cadrul acestui magazin, veţi putea găsi uşi şi compartimentari sticla, îndeplindu-vă standardele impuse.

Iată cum sunt descriese compartimentarile de sticla:

Realizam compartimentari sticla si executam lucrari in sticla si combinatii inteligente dublu izolatoare, pentru utilizari la fatada cladiri, geamuri aerisire, gradini iarna, magazin / pavilion, pereti despartitori interior, folosind diferite tipuri de geam din:

  • sticla cavita;
  • sticla emailata;
  • sticla laminata;
  • sticla simpla.
  • sticla securizata..

Printre lucrarile efectuate: SC ITC Institutul pentru Tehnica de Calcul S.A.: compartimentare fatada, structura aluminiu RAL, geamuri aerisire.

2 comments
  1. Aceasta firma MesterulDavid ( http://www.mesteruldavid.ro) este cea mai proasta firma din domeniul amenajarilor. Ofera servicii de foarte proasta calitate contra unor costuri extrem de mari, fara a le putea justifica. Ofertele sunt facute din ochi in functie de aspectul clientului. Cu cat clientul are casa mai scumpa cu atat preturile ofertei cresc. Nu isi finalizeaza lucrarile, iar calitatea lor lasa de dorit. Nu au muncitori calificati. Riscati ca dupa plecarea lor intreaga lucrare sa se darame, am patit-o eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *