Astăzi am fost Moș Crăciunul câtorva copilași

#SuntMosCraciun

Săptămâna trecută vă spuneam despre faptul că, ajutat fiind de spiridușii Colgate-Palmolive, voi oferi câteva cadouri unor copilași care au nevoie de ele. Deși inițial anunțasem că voi susține altă cauză, din motive birocratice, acest lucru n-a fost posibil. Din păcate încă mai sunt probleme de acest fel.

Dar am reușit, din fericire, să ajung la copiii de la Școala Specială Nr. 1 din București. Cadourile, care constau în produse Colgate și Palmolive, au ajuns la un număr de aproape 60 de copii din clasele I-IV ale acestei școli. Pentru că nu e tocmai legală fotografierea copilașilor din acea școală (și din mai toate aceste școli, mi se pare corect până la urmă), am reușit să îi surprind doar aici alături de mine și în fața bradului care și anul acesta le va pregăti câteva surprize frumoase.

Am reușit să discut cu ei pentru mai multe minute. Sunt niște copii extrem de simpatici. Întrebându-i ce le place să facă la școală, am rămas plăcut surprins să aud răspunsuri precum îmi place să fac teme sau îmi place să desenez. Băiatul care mi-a spus de desen, Vasile, mi-a mai povestit și că lui îi place să deseneze o casă în care arde focul în sobă și stă o familie împreunată la masă.

Au fost câteva minute care m-au încărcat, așa, de energie. Sunt niște copii minunați care merită absolut toată atenția! Sunt atât de bucuros că am reușit să fiu astăzi Moș Crăciunul lor! :- )

#SuntMosCraciun

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *