Atunci când ai nevoie de căldură…

În ultimul timp tot mai multe persoane au ales să renunţe la tipul clasic de încălzire în favoarea centralelor termice de apartament. Motivele sunt lesne de înţeles. Proprietarilor li se oferă o independenţă de reţeaua locală de încălzire şi au astfel controlul asupra temperaturii din întregul apartament.

Aşa cum spune şi titlul articolul…atunci când ai nevoie de căldură apelezi la centrale termice sau, pe larg, centrale termice pentru apartament. Bineînţeles, fotografia nu prezintă o legătură prea mare cu acest domeniu, însă iarna ajungem cu toţii să ne bucurăm de clipele de căldură după o binemeritată ieşire la fotografiat.

În astfel de momente căldura generată de centrala proprie (şi nu de reţeaua locală care s-ar putea ca fix în acel moment să fie blocată sau stricată) ni se pare mană cerească, şi ajungem să apreciem fiecare kW cheltuit pentru acest lucru. Iată cum sunt descrise centralele termice pentru apartament:

Cu o gama destul de larga pentru spatiul ce trebuie incalzit, microcentralele Atmotec si Turbotec au puteri termice cuprinse intre 12 si 28 kw, ceea ce poate satisface necesarul termic pentru apartamente de bloc sau casa cu suprafete cuprinse intre 40 m2 si 200 m2.

Toate centralele termice de apartament Vaillant trec prin numeroase faze de verificare in conditii normale de functionare, racordate la gaz si apa inainte de a iesi pe poarta fabricii, fapt ce il puteti observa prin urmele lasate de flacara pe camera de ardere si prin apa din aparate.

Centrale termice pentru apartament

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *