Balu Park și distracția de 18 ani

Prieteni buni, o vârstă interesantă, 18 aniAșa cum ați putut citi ieri pe blog și pe rețelele de socializare, a fost ziua mea de naștere, ziua în care am devenit major și am împlinit 18 ani. Vă mulțumesc frumos tututor pentru urări și felicitări, au fost peste 500 la număr! Anul acesta am vrut ceva mai special de ziua mea și am zis să merg împreună cu câțiva prieteni la un parc de aventură care să ne facă să nu uităm prea curând această zi.

Zis și făcut. Am intrat pe balupark.com, ne-am interesat, ne-am adunat, și am plecat ieri de dimineață. Am crezut că va fi ceva relativ ușor care nu ne va solicita foarte mult. Din contră!! Traseul pentru începători ne-a obosit mult, cel de avansați și mai mult, dar tiroliana de 1 kilometru ne-a făcut să uităm toată oboseala. Din păcate nu am putut să facem poze pe trasee și nici după că a început o ploaie puternică, de aceea sunt și atât de puține poze și nu foarte descriptive.

Traseele au fost grele, unele părți foarte grele. Am fost suspendați la peste 10 metri printre copaci și trebuia să mergem doar pe o funie fiind legați de o altă funie. A fost o totală nebunie, dar a fost frumos, foarte frumos! Puteți vedea clipuri pe site-ul lor oficial. Voi posta și eu un clip, însă nu va prezenta tot traseul pentru că nu ni s-a permis să fotografiem/filmăm prea mult. Plus că eram mult prea obosiți ca să mai facem și asta!

După ce s-a terminat cu sportul extrem bunii mei prieteni, în frunte cu Alex Dima, mi-au oferit o surpriză de neuitat. Am primit un tort în formă de organ genital masculin (să mă exprim elegant), fotografii cu el puteți vedea aici. Vă mulțumesc frumos tuturor pentru tot!

Și asta a fost cea de-a 18 mea aniversare ținută într-un mod diferit, într-un parc de aventură extremă!

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *