Campionat de drift pentru amatori

Concurs de drift pentru amatoriIeri Odorheiu-Secuiesc a fost gazda unui concurs de drift (derapaje controlate) pentru amatori, putându-se înscrie orice persoană cu absolut orice mașină. Concursul a fost structurat pe trei categorii, standard, open și extrem, toate însă având același traseu, relativ ușor privit per ansamblu.

Din păcate concursul a început cu aproape o oră întârziere și, pe de-asupra, răsplata din partea organizatorilor au fost tonele de praf care nu încetau să fie purtate de vânt în toate direcțiile. Când am plecat de acasă eram îmbrăcat în negru, când m-am întors eram aproape alb, asta ca să vă puteți da seama de ceea ce zic.

Dar a fost plăcut totuși, mai ales că am putut experimenta cam toate metodele de fotografiere la un astfel de evenimente. Am făcut și un clip pe care îl veți putea vedea însă săptămâna aceasta. Până atunci vă las cu fotografiile.

Nu uitați de concursul de fotografie și de concursul aniversar la care puteți câștiga 5 tricouri în ediție limitată și 10 cărți scrise de mine!

10 comments
  1. Intai si intai m-am uitat la poze si primul meu gand a fost ca te-ai umplut rau de praf. Dupa aia am citit si textul :)) Dar cu praf sau nu, mie imi plac pozele, mai ales alea in care masina iese f clar si restul nu. Parere de amator 🙂

  2. Reuşite pozele! Se vede ca era pentru amatori concursul că drifturile nu prea se mănâncă cu maşini ce au tracţiune faţa(gen Logan sau Toyota Yaris). Altfel ar fi fost atmosfera dacă vedeai nişte fum ieşind din pneuri.

  3. Mi-ar fi placut sa fie pozele mai clare,ai fi putut folosi un ISO mai mare sau un shutter time cat mai scurt,acum masinile nu prea sunt in focus. Stii cum sa te folosesti de panorare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *