Campionatul naţional de ping pong: Seniori

Ping pong-ul sau tenisul de masă este un sport ce-şi are originile în Asia de Est, devenind foarte popular în acea zonă, însă şi în întregul glob, fiind unul dintre sporturile cu numărul cel mai mare de practicanţi. Tenisul de masă este sportul care poate fi jucat atât în perechi, cât şi la single, transpunând participanţii într-o lume în care fiecare detaliu al modului în care este mingea contează, atenţia asupra jocului fiind una sporită.

Astfel, în cadrul campionatului naţional de ping pong, oraşul odorhei a fost gazda etapei locale, etapă în care s-au adunat echipe de seniori din colţuri diferite ale ţării, precum Buzău, Bucureşti şi Zalău. Acestă etapă a campionatului a fost oraganizată de Clubul Sportiv Fejeir fiind creeate astfel două serii de jocuri, una pentru echipele feminine (Bistriţa, Giurgiu, Topoloveni, Odorheiu-Secuiesc) şi una pentru cele masculine, participanţii find din cele trei oraşe menţionate mai sus.

Evenimentele din cadrul acestui campionat vor continua pe 6 februarie,  când, câştigătorii acestei etape se vor întâlni în semifinale cu cei din etapa precedentă, desemnându-se astfel câştigătorii cconcursului.

articolul şi pe SportLocal.ro

viagra buying online style=”text-align: center;”>

14 comments
    1. Asa am vrut sa fac, a fost decizia mea sa focalizez pe minge pentru a obtine ceva mai interesant. 🙂

    1. În poza a 8-a sunt doi jucători, dar din păcate nu-ţi pot spune numele niciunuia, nu le-am reţinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *