Când salvarea vine din cer

Când salvarea vine din cer

…te gândești instant la SMURD, la acei oameni care intervin acolo unde numai rămâne decât speranța și credința, atunci când fiecare clipă se transformă în ore și cauți ajutorul în fiecare persoană de lângă tine. Echipajele de intervenție SMURD reușesc de cele mai multe ori să intervină în semenea situații și să ofere o rază de lumină, de speranță.

Duminică dimineața, la ora 8, am văzut elicopterul SMURD care tocmai ateriza pe stadionul din oraș. Nu am stat pe gânduri și am plecat imediat dorind să prezint prin fotografii, încă o dată, ceea ce fac acești oameni pentru noi și cât de mult înseamnă cele 5 litere, SMURD, pentru fiecare viață din țară noastră.

În momentul în care am ajuns, o ambulanță a spitalului din oraș a preluat un incubator special din echipamentul adus de elicopter, urmând să preia victima de la spital. Era vorba de o fetiță născută prematur și era într-o stare gravă. Medicii i-au oferit ei și părinților ei speranța de care aveau nevoie și, cu siguranță, o rază de fericire în sufletul lor.

Ei sunt medicii SMURD, ei sunt oamenii care merită respectul meu, al tău, al fiecăruia dintre noi! (alte fotoreportaje de la intervențiile SMURD: Intervenția echipajului SMURD, SMURD – Salvatorii din cer)

Când salvarea vine din cer

4 comments
  1. cred ca ”ingeri ” astia de oameni, cei de la SMURD nu sunt indeajuns de mult apreciati de catre oameni. Doar ei saraci stiu prin ce trec in momentul in care trebuie sa salveze viata unui pacient.,..pacat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *