Caracter amorf

Fiind încă o creeaţie nedefinită al cărei contur nu este decât o vagă urmă a unei umbre prezentă pretutindeni, totul se distinge în faţa ta precum nişte imagini neclare, trăind astfel pentru câteva momente într-o lume cu totul specială.

Această lume care te acaparează pentru câteva clipe de nepreţuit este o lume al cărei caracter e unul amorf, nu este definit premiţându-ţi să cunoşti cu uşurinţă atât binele, cât şi răul, fără a te încadra în acestea.

Observând însă unformitatea acestei lumi a viselor doreşti să revii în universul puternic conturat de cele două planuri ale existenţei, creeându-se astfel variaţii puternice între caracterele oamenilor, variaţii ce stau la baza oricărei societăţi.

azithromycin without prescription src=”http://www.dragosasaftei.ro/wp-content/uploads/2010/04/caracter-amorf-2.jpg” alt=”” width=”384″ />

9 comments
  1. Superbe. Am si eu cateva macrouri de paienjeni insa nu au iesit la fel de frumoase ca nu vroia paianjenul sa stea cuminte la poze. Cum ai reusit sa-i faci sa stea pe loc sa-i pozezi ?

    1. Nu prea am reusit sa-i fac sa stea pe loc. In decursul a 10 secunde s-a intamplat totul cu cel de pe lemn. Merg foarte repede si la cea mai mica miscare se sperie. Cel din iarba a fost putin mai mare si mai curajos, insa doar un cadru am reusit sa scot cu el. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *