Câștigătorii concursului foto ”România secolului 21”

Concurs fotoA trecut o lună de când am lansat concursul de fotografie cu tema ”România recolului 21”, o temă care, mie unul, mi s-a părut extrem de interesantă. Din păcate nu am primit același feedback și din partea participanților sau vizitatorilor. Data viitoare voi alege cu mai multă grijă tema concursului. Dar iată că am ajuns și în etapa finală, de premiere.

Concursul a fost de această dată sponsorizat de www.tablouri-digitale.ro, un brand care vă poate oferi posibilitatea de a vă transpune fotografiile digitale în nişte tablouri cu adevărat frumoase. Aici puteţi vedea tabloul meu, 50×70 cm, realizat prin intermediul acestui brand. Concursul a fost jurizat, la primele două categorii, de fotograful Sorin Onișor. Vă mulțumesc frumos!

Câștigătorii concursului:

Fotografia de pe locul I, jurizat:

Fotografia câștigătoare - Andrei Verdeanu

Felicitări câștigătorilor! Vă rog să îmi trimiteți un mail la adragosphoto la gmail punct com cu adresa la care doriți să vă fie livrate premiile. Cei ce ați câștigat tablou vă rog să îmi trimiteți la rezoluție mare fotografia care doriți să apară pe tablou. Nu trebuie să fie neapărat cea din concurs, puteți alege orice fotografie cu care doriți să realizați tabloul!

Între timp nu uitați să vă înscrieți la concursul aniversar! Veți putea câșitga 5 tricouri și 10 cărți de fotografie!

8 comments
  1. Daca ai fi fost corect ai fi vazut ca la comentarii a castigat Costi S2, chiar daca optiunile tale personale nu coincid cu cele ale publicului tau! In cazul tau, optiunile personale au contat mai mult. Tipic romanesc, PACAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *