Câștigătorul tabletei Samsung Galaxy TabPRO este…

Autorul titlului „Cum te ajuta tehnologia sa dai un party de succes”, Alin Pandaru. Comentariul pe care l-a lăsat îl puteți vedea aici, alături de câteva idei care vor intra în componența articolului pe care-l va scrie.

Felicitări, Aline, pentru inspirație! Ne-ai convins pe mine și echipa Samsung și abia așteptăm să vedem articolul pe care-l vei scrie. Tableta Samsung Galaxy TabPRO merge către tine!

În continuare te rog să-mi trimiți până luni, pe 20 octombrie, la ora 18:00, pe adresa adragosphoto@gmail.com articolul ce urmează să fie publicat pe Blogul lui Sam în decursul săptămânii viitoare. În curând va ajunge și tableta la tine!

Vă mulțumesc frumos tuturor pentru ideile și comentariile lăsate. Peste 60 în total. Am văzut multe titluri frumoase, atractive și din care sunt convins că ar fi ieșit niște articole bine documentate și utile. Mulțumesc! 🙂

4 comments
  1. Nu e corecta alegerea ta. Textul sau te-a influentat 100% . Trebuia sa completeze doar un titlu si tu sa iei decizia in functie de asta, nu si de o scurte descriere a articolului. Big Unlike !

      1. Dacă aveți și câteva idei pentru conținutul articolului le puteți scrie, însă nu vor fi un criteriu pentru intrarea în concurs. – mda…si totusi ati ales unul cu cateva idei…

        1. Exact cum a spus, n-au fost un criteriu în intrarea în concurs. Am luat în considerare titlul alăturat întregului context, dar nu am exclus alte titluri din cauza că n-au avut acele idei. Nici nu m-am gândit la așa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *