CISSMarket.ro – Tipăriţi cu până la 95% mai ieftin

Termenul CISS provine din limba engleză şi înseamnă continous ink supply system, tradus în limba română devenind sistem de alimentare continuă cu cerneală. Acest nou sistem este recent apărut şi vă poate ajuta la economisirea timpului de reîncărcare şi a banilor necesari schimbării cartuşului.

Ce presupune acest sistem?

Sistemul CISS vă oferă posibilitatea de a avea cartuşul în permanenţă încărcat. Iată cum funcţionează. Cartuşelor speciale din imprimantă li se ataşează un sistem prin care acestea absorb cerneala din bidonaşe speciale aflate în exteriorul imprimantei. Astfel, nu trebuie scos cartuşul pentru reîncărcare ci pur şi simplu trebuie alimentat bidonaşul, lucru ce se poate realiza foarte uşor.

Acesta este avantajul tehnic. Pe lângă acest avantaj apare şi faptul că nu mai trebuie să cumpăraţi de fiecare dată cartuşe noi,  economisind astfel cu până la 95% mai mult!

Imprimanta cheapest pharmacy cu CISS reduce şi diferenţele uriaşe dintre costul cartuşului color şi cel alb negru. Folosind acest sistem veţi putea încărca tuşul color la acelaşi preţ cu cel al negru, economisind încaodată o sumă semnificativă de bani.

Cum arată sistemu CISS? Cum se instalează?

Sistemul CISS este destul de simplu realizat şi poate fi montat de oricine, nefiind necesară o experienţă în domeniu. Iată un filmuleţ pe baza căruia puteţi învăţa cum să instalaţi sistemul CISS. Click aici pentru filmuleţ.

Urmărind clipul de mai sus veţi reuşi să instalaţi acest sistem fără nicio problemă.

Sistemele CISS pot fi achiziţionate de pe cissmarket.ro, având acolo chiar şi o metodă de contactare telefonică a echipei în cazul în care întâmpinaţi probleme.

Iată şi cum arată sistemul CISS.

3 comments
  1. Am cumparat epson l110 de la cissmarket.ro cu cerneala de sublimare. Culorile sunt destul de ok, numai ca are culoare de vinete in loc de negru, deci primul pas – trebuie sa iau alta cerneala.
    Nu cumparati de la cissmarket, black la cissmarket nu este black, evitati.
    Acuma incerc sa iau inkmaster, poate e mai bun, poate arunc 50 lei prin geam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *