Clipe din București de pe Intercontinental

Clipe din București de pe Intercontinental

Zilele acestea am ocazia să testez aparatul mirrorless Sony Nex-5R alături de obiectivul proaspăt lansat Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSSun obiectiv all-around și cu un zoom mai mult decât decent pus pe un body capabil să ofere o calitate foarte bună a imaginii. Am fotografiat cu acest kit în mai multe situații, dar aleg să vă prezint întâi una care mi s-a părut mai interesantă și provocatoare pentru el.

Ieri am urcat la etajul 18 al Hotelului Intercontinental de unde am realizat câteva fotografii de deasupra Bucureștiului. Unele la 18mm, altele la 100, multe la 200mm. Vreau să vă spun că obiectivul oferă o calitate bună a imaginii pe toată distanța focală. Chiar realizasem niște fotografii în fața unor clădiri cu foarte multe linii paralelele pentru a testa corectitudinea geometrică a obiectivului și am fost plăcut surprins să văd că distorsiunile sunt aproape inexistene pe toată plaja focală, iar aberațiile cromatice sunt foarte slab evidente.

Vă las în continuare cu fotografiile promise. Până acum sunt tare încântat de cum se comportă obiectivul pe corpul aparatului de care vă povestesc. Vă invit totodată să citiți și articolul de pe Blog de fotografie pentru prime impresii în ceea ce privește întreg kit-ul.

Clipe din București de pe Intercontinental

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *