Clipe din viața de la țară

Viața de la țară a reprezentat una dintre formele primordiale ale omenirii. Întotdeauna traiul la țară a fost definit de o naturalețe aparte, de un mod sănătos de viață, un mod care supraviețuiește de mii de ani.

Deși în zilele noaste orientarea lumii către viața rurală este din ce în ce mai redusă, tendințele eco și traiul la casă îi aduc încet, încet pe oameni către originile vieții pe pământ, către revenirea la natural.

Această evadare din urban se concretizează uneori printr-un simplu trai la țară. În fotografiile următoare puteți regăsi un fermier dintr-un sat de lângă Odorheiu-Secuiesc, fermier pentru care ziua se rezumă la clipe dedicate animalelor sale.

Fie că sunt vite, fie că sunt ovine, fermierul își dedică fiecare clipă din viața sa acestor animale. Stresul cotidian este inexistent, grija zilei de mâine de asemenea, toate acestea însă datorită clipelor din viața de la țară…

Clipe din viaţa de la ţară

8 comments
  1. superbe, imi plac mult, felicitari!
    daca se poate si nu e prea mare deranjul te rog sa pui cumva la fiecare foto date despre obiectivul folosit si setarile facute, in scopuri didactice pentru cei mai incepatori, asa ca mine.
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *