Concert Guess Who în Club Kapital, Sibiu

Concert Guess Who în Club Kapital, SibiuDupă cum probabil ați citit deja pe rețelele de socializare, ieri am ajuns la concertul Guess Who din Club Kapital, Sibiu. A fost primul concert Guess Who la care am putut ajunge și a fost unul dintre dorințele cele mai mari din ultima perioadă. Înainte de a vă descrie atmosfera din întreg concertul vreau să vă spun că fotografiile de mai jos au fost realizate astfel (probabil vă întrebați de ce sunt alte persoane în față, de ce sunt mâini ridicate în cadru etc.) pentru a transmite cât mai bine atmosfera concertului. Am încercat ceva mai diferit și se pare că am reușit să obțin acel ceva.

Concertul a început la puțin timp după ora 2 și Guess Who, alături de Griffo ne-au încântat cu cele mai cunoscute piese reușind să ridice în nici un minut toate mâinile în aer. Mi-a plăcut foarte mult că, spre deosebire de alte concerte, la Guess Who publicul prinde viață. Cântă, dansează, se simte bine. Cred că asta contează cel mai mult și bănuiesc că ăsta e și lucrul care îl face cel mai fericit pe artist. Întreg clubul răsuna la melodii precum Tot mai sus, Azi nu, Tu, Flori ilegale, Pi2de, Locul potrivit etc.

Abia aștept să mai merg la încă un concert. Fiind primul am decis să acord mai puțină atenție părții foto, dorind să mă bucur mai mult de spectacol. Se pare că am reușit să le realizez pe amândouă lucrurile într-un mod foarte plăcut. Prea multe nu ar fi de spus. Pe toată durata concertului nimeni din public nu a încetat în a cânta versurile melodiilor alături de Guess Who și Griffo. A fost un show pe cinste! Felicitări Okapi!

5 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *