Concurs de fotografie, ”România secolului 21” – Votare

Concurs foto - ”România secolului 21”În urmă cu trei săptămâni vă anunțasem de pornirea acestui nou concurs de fotografie de pe blogul acesta. Noul concurs a avut la bază tema ”România secolului 21”, o temă care mie mi-a plăcut foarte mult și aș fi fost tare încântat să particip la un astfel de concurs, ar fi fost o provocare destul de interesantă, cred eu.

Din păcate nu am avut parte de aceeași recție și din partea concurenților și am fost nevoit astfel să prelungesc perioada de înscriere cu o săptămână. Chiar și așa numărul concurenților este destul de mic, semn că temele bazate pe fotoreportaje nu au foarte mare succes în astfel de concursuri, lucru de care voi ține cont pe viitor.

Votarea fotografiilor

  • Puteți vota fotografia preferată prin comentarii în cadrul acestui articol. Aveți voie cu un singur vot pentru o singură fotografie. Votați prin nominalizarea numelui fotografului și numărul fotografiei sau prin link-ul către fotografie. Fotografia de pe locul I prin comentarii va câștiga un tablou 70x50cm din partea sponsorurlui tablouri-digitale.ro.
  • Puteți vota fotografia preferată și prin like-uri în acest album de pe pagina de Facebook. Fotografia cu cele mai multe like-uri (aprecieri) va câștiga setul de cărți ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs” scris de mine, Dragoș Asaftei.
  • Locurile I și II vor fi alese prin votul profesional al fotografului Sorin Onișor, câștigătorii primind un tablou 70x50cm din partea sponsosurlui tablouri-digitale.ro.
  • Perioada de votare ține până pe 2 iunie 2011, ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 iunie!

Mai multe detalii despre premii, sponsor și jurizare puteți găsi în cadrul primului articol. Mult succes tuturor participanților!!! Un participant a fost deja eliminat din cauza trimiterii unor fotografii realizate de alt fotograf.

55 comments
    1. Kiteva persoane sau inkumetat sa urmeze kaldura shi lumina soarelui kare apune….Tania Gandrabur, ai fokusat un moment interesant…bravo!

  1. Un vot pentru Daniel Penciuc 1

    (Dragos, fotografia Costi S3 – alb-negru printre copaci – are denumirea de fisier Eduard-Moise_3.jpg. Cred ca e ceva in neregula. te rog verifica).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *