Concurs de fotografie – Sărbătorile de iarnă

Concurs de fotografie - Sărbătorile de iarnă

Sunt convins că mai țineți minte concursul organizat în urmă cu câteva luni, cel cu tema România secolului 21, concurs ce a avut ca premiu trei tablouri extrem de interesante. De atunci am observat că din ce în ce mai multe persoane își doresc astfel de tablouri și sunt curioase de calitatea acestora. Câștigătorii concursului pot confirma acest lucru, eu pot confirma acest lucru.

Astăzi, împreună cu partenerul de atunci, Tablouri-Digitale.ro, inaugurăm o nouă serie de concursuri care se vor desfășura aici, pe blog, având ca premii principale tablouri canvas de o calitate extraordinară! Pentru a observa mai bine calitatea tablourilor și a fotografiilor imprimate vă recomand să citiți acest articol.

Concurs de fotografie - Sărbătorile de iarnă

Concursurile se vor desfășura lunar și vor avea un sistem puțin mai diferit față de restul concursurilor organizate până acum. Iată ce va fi nou la aceste concursuri. Se vor desfășura lunar, iar fiecare câștigător va primi un număr de puncte care va conta la un concurs final în care îl vom desemna pe cel mai bun și activ participant. În cadrul fiecărei etape primele vor exista două premii oferite de juriu și unul de public, premiul de popularitate. Premiul de popularitate va implica pagina de Facebook a blogului, votându-se pe baza unui pool (sondaj) și album. (nu se va vota pe like-uri ca până acum)

Vă veți putea înscrie în concurs doar pe această pagină, completând formularul de mai jos. Înainte de a-l completa vă invit să citiți regulamentul concursului și să nu uitați de faptul că puteți trimite două fotografii pe participant și nu neapărat deodată, important e să vă încadrați în termenii concursului. Puteți trimite și peisaje de iarnă, portrete etc. care să sugereze, indirect, sărbătorile de iarnă. 

Regulamentul concursului

Premiile acestui concurs sunt următoarele:

*pe parcursul concursului vor mai fi adăugate și alte premii, în funcție de numărul participanților

Înscrie-te în concurs! (s-a prelungit până pe 31 ianuarie 2012)

Trimiteți fotografiile pe mail la adresa adragosphoto @ gmail.com (fără spații). 

20 comments
  1. M-am înscris acum, am văzut ca a fost prelungit. Salut inițiativa celor de la Tablouri-Digitale.ro

    numai bine

  2. Nu vreau sa ma impacientez, dar inca nu am primit mailul de confirmare a inscrierii (am verificat si in SPAM si nu e nimic). Ma gandesc ca e ceva automat si poate n-am facut ceva bine.

    mersi

  3. Si, este normal sa dureze asa mult sa se incarce? Adica am completat formularul si am dat trimite , si inca nu s-au trimis de vreo 5 minute…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *