Concursul serviciilor pentru situaţii de urgenţă

În data de 4 iunie oraşul Odorheiu-Secuiesc a fost gazda etapei judeţene a concursului serviciilor private pentru situaţii de urgenţă. La concurs au participat echipajele pompierilor civili din întreg judeţul Harghita, fiind supuse la probe asemănătoare condiţiilor reale existente în cadrul unei situaţii de urgenţă sau a unui incendiu.

Prima probă a constat într-o cursă de 100 de metri în care câte doi participanţi ai unei echipe au fost nevoiţi să sară peste un obstacol de aproximativ 2 metri înălţime şi să meargă pe o bârnă de 4 metri lungime cu câte un furtun în fiecare mână. Apoi cele două furtune trebuiau legate iar apoi un capat trebuia racordat iar celuilalt îi trebuia adăugată pompa.

Cea de a doua probă a constat într-o cursă de 400 de metri cu predare a ştefetei care a constat în trecerea peste acelaşi obstacol de doi metri, în trecerea printr-un tunel foarte strâmt, în sărirea peste alte două obstacole de 1 metru înălţime şi în stingerea unui mic incendiu a unei suprafeţe de 2 metri pătraţi.

Concursul s-a încheiat cu prmierea participanţilor, fiecare echipă având de câştigat un renume în întreg judeţul datorită performanţelor de care a dat dovadă.

vicodin prescription online height=”213″ />

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *