Cu dragoste, de 8 martie

Mi-ar plăcea să pot scrie mai mult despre cât de importantă e această zi pentru fiecare dintre noi. Și nu mă refer la vreo semnificație istorică sau cine știe ce informații precise, ci pur și simplu la definirea acestei zile prin anumite sentimente.

Din păcate nu pot scrie mai mult, motivul fiind pregătirea pentru ceea ce urmează (depinde când citiți articolul, dar dacă îl citiți la prânz sunt deja ”în desfășurare” cu proiectul ”O floare și o fotografie”), pentru proiectul în care voi încerca să ofer unui număr cât mai mare de oamne și domnișoare câte o floare și apoi o fotografie cu ele și floarea respectivă, fotografie pe care să o primească ulterior acasă.

Fiecare dintre noi avem cel puțin o doamnă sau o domnișoară în viața noastră. Fie că e mama sau sora noastră, fie că e iubita sau prietena, fie că e soția sau fiica, fiecare dintre noi avem un suflet care ne face să fim fericiți, să zâmbim și să trecem peste toate hopurile la care viața ne supune în fiecare zi. O putem răsplăti doar oferindu-i dragostea noastră! Din fericire nu e nevoie de o zi specială pentru a face asta, pentru a ne oferi dragostea.

Dragi cititoare, vă urez să aveți nu o zi, ci o viață cât mai frumoasă alături de persoanele pe care le iubiți, o viață în care să fiți iubire cu adevărat și în care să oferiți câte un zâmbet fiecărei clipe!

Cu dragoste de 8 martie

4 comments
  1. Felicitări , un gest foarte frumos , total dezinteresat dar vine din suflet , din pasiunea pentru ceea ce îţi place să faci , aşadar un exemplu demn de urmat de către adolescenţii zilelor noastre !
    Pupici , dragul meu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *