Culori ale toamnei

În această toamnă ați putut vedea pe blog mai multe articole intitulate ”Culorile toamnei”. Mi-am dorit încă de anul trecut să surprind toamna prin culorile sale, însă nu am reușit într-o mare măsură. Anul acesta visul mi s-a îndeplinit și pe durata a trei luni am încercat să fotografiez culorile anotimpului tomnatic.

Cu siguranță toamna nu este un simplu anotimp al nostalgiei și monotoniei, cum probabil credem mulți dintre noi. Toamna este un anotimp extrem de expresiv, un anotimp care poate îmbina totodată sentimente ale fericirii cu cele ale tristeții, un anotimp care îți poate arăta supremația naturii.

Vă invit să vedeți 53 de fotografii în care am surprins culorile toamnei! Urmează iarna, un anotimp în care culorile nu mai predomină atât de mult peisajul, însă pot izola subiectul într-un mod extrem de expresiv.

Culori ale toamnei

(more…)

6 comments
  1. Foarte frumoase fotografiile. Mi-ai dat o idee buna, maine ies si eu la cateva cadre avand ca tema culorile toamnei, revin cu o galerie pe blogul foto personal. Sper sa nu uit sa iti dau de veste. Toate bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *