Cumperi un aparat Nikon și câștigi o mașină. Ce poate fi mai simplu?

Concurs Nikon F64

Zău că aș cumpăra chiar acum un aparat Nikon doar ca să pot lua parte la concursul ăsta. Serios vorbesc! Acum câteva zile, uitându-mă (din obișnuință deja) pe F64, am observat brandingul nou care la ultima mea vizită nu era. Foarte mult galben, o bandă cu portocaliu și un anunț al unui concurs.

Mi-am zis: Clar, e vorba de Nikon și F64 și un concurs taree bine gândit. Despre ce e vorba?

Câștigă din pasiune

Așa se numește concursul inițiat de F64 și Nikon și vă oferă posibilitatea de a câștiga câteva premii care nu sunt… de azi pe mâine. Întâi iată ce trebuie să faceți. Dacă ați cumpărat orice aparat Nikon existent în lista prodselor F64 și înscrieți codul pe această pagină, v-ați și înscris al concurs. Nimic mai simplu.

Ce puteți câștiga? Haideți să începem în ordine crescătoare. Zilnic, puteți câștiga una din cele 49 de căni Nikon (sub forma unui 24-70 2.8. E tare simpatică senzația când îl arunci cuiva care va crede la început că e un obiectiv. Să vedeți acolo expresii. :- D). Săptămânal puteți câștiga un voucher în valoare de 500 de lei pe care-l puteți utiliza în cadrul magazinului. Vor fi 6 astfel de vouchere.

Șiiiii.. premiul cel mare! La finalul concursului, pe 20 mai, puteți câștiga o Toyota Auris! Daaaa, ați citit bine. Și eu am reacționat la fel. Acum mă înțelegeți de ce am zis că aș cumpăra încă un aparat Nikon doar de dragul concursului? (bine, nu doar din acest motiv) Eu unul, dacă aș vrea să-mi iau un aparat în perioada asta, aș avea încă un motiv în plus să aleg Nikon, și încă un motiv să o fac până pe 20 mai.

Concurs Nikon F64

Ce aparate vă recomand eu?

Dacă doriți să achiziționați un D-SLR, vă recomand următoarele pachete (sau puteți alege doar body, cum credeți că vă e mai ok).

  • Nikon D3000 + 18-55 VR, la 1679 lei e una dintre cele mai bune variante pentru un D-SLR nou, entry-level.
  • Nikon D3100 + 18-105 VR + card SD 8GB + geantă Nikon, la prețul de 2799 lei e un kit extrem de versatil, pe care îl veți găsi util în foarte multe situații.
  • Nikon D90 + 18-105 VR, la 3699 lei, este unul dintre cele mai bune aparate produse de brandul Nikon, având o popularitate imensă în întreaga lume.
  • Nikon D7000 + 18-105 VR, la 5499 lei, e vârful de gamă (alături de D300s, însă eu unul înclin în favoarea lui D7000) DX al brandului Nikon și oferă o calitate excelentă a imaginii.
În cazul în care doriți un D-SLR și totuși un corp compact, vă recomand noile aparate mirroless din gama Nikon 1.
  • Nikon 1 J1 + 10-30 VR, la 2099 lei, e fratele mai mic al lui 1 V1, însă oferă o calitate excelentă a imaginii într-un corp extrem de mic.
  • Nikon 1 V1 + 10-30 VR, la 3199 lei, vine cu noi facilități pe care le veți găsi excelente în foarte multe dintre situații. Puteți vedea aici review-ul meu.
Și, dacă vă doriți un aparat compact, vi le recomand pe următoarele 5. Mie mi-au plăcut enorm de mult.
Cam acestea ar fi recomandările mele! Mult succes vă doresc!
3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *