Concurs – Etapa naţională – Harghita Offroad Trophy 2009

După cum precizam şi în postul anterior, oraşul Odorheiu-Secuiesc tocmai a fost gazda unui concurs naţional de off-road. Concursul a început de pe 3 septembrie cu o probă tur a Harghitei, participanţii având maxim 48 de ore pentru terminarea acesteia. Terimând toţi concurenţii fără probleme foarte grave, aceştia astăzi au fost prezenţi la probele trial pentru fiecare clasă, open, standard şi extrem.

La start s-au aliniat pe rând nume mari ale off-road-ului românesc precum Titi Marza, Bălăşoi Adrian, dar şi membrul trupei Paraziţii, Cheloo ( Cătălin Ştefan Ion ), scoţând timpi foarte buni la proba de trial, per total fiind pe locul 6.  Abilităţile acestuia şi coordonarea cu coechipiera sa l-au adus în primele trei locuri ale clasamentului cu un timp foarte bun.

Pe rând fiecare concurent a avut de trecut prin pante abrupte pline cu noroi, prin curbe foarte înguste şi anevoioase, dar şi prin caţiva metri în care participanţii puteau scoate câteva sutimi pentru linia de finish.

Concursul s-a sfârşit cu răsturnarea unui echipaj, totul fiind în regulă. Într-o curbă foarte strânsă având viteză şi încercând a scoate timpi cât mai buni maşina s-a răsturnat, copilotul reuşind să părăsească autovehiculul destul de uşor în urma rostogolirii.

cheap acomplia width=”360″ height=”263″ />

28 comments
 1. foarte faine pozele, dar ma tem ca ai gresit un lucru in articol : Paraziţii, Cheloo ( Cătălin Ştefan Ion ), este gresit!, cheloo e catalin, fdd e stefan, si ombladon e ion

  1. Ah, greşeala mea. Căutasem undeva numele întreg al lui Cheloo şi găsisem sub forma asta fără nicio virgulă sau o altă precizare.

   Mulţumesc pentru atenţionare Toma !

   PS : Ai fost prezent la eveniment ?

  1. Da ! “apropierea Municipiului Odorheiu Secuiesc şi în sudul judeţului Hargita” (sursa oficială) …
   A fost pornirea din Odorheiu – Secuiesc şi au continuat în jumătatea sudică a Harghite realizând un mic tur al judeţului.
   Scuze de exprimarea greişită !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *