Cupa HC Odorhei, meciurile primei zile

Cupa HC OdorheiCa în fiecare an, înainte de începerea noului sezon al campionatului național de handbal, echipa HC Odorhei organizează o competiție desfășurată pe parcursul a două zile, implicând alte trei echipe. În acest mod jucătorii se și antrenează mult mai bine având meciuri ”amicale” înainte de cele oficiale.

După ce în sezonul 2010-2011 echipa HC Odorhei a câștigat locul al II-lea al clasamentului național au intervenit o serie de schimbări în compoziția acesteia. Alți patru jucători noi au fost transferați. Din compoziția echipei face parte acum și Florea Gabriel, golgheterul ligii naționale.

În prima zi din Cupa HC Odorhei, echipa locală a disputat două meciuri, unul împotriva echipei nou intrate în liga I, CSU Turda și altul împotriva echipei CSU Suceava. Deși în ambele meciuri echipa locală a fost condusă o perioadă lungă de timp, finalul a fost favorabil de fiecare dată. Primul meci a fost câștigat cu scorul de 36-31, iar cel de-al doilea cu scorul de 40-36.

Urmează azi meciul împotriva echipei Știința Bacău și apoi festivitatea de premiere! Prima etapă din turul campionatului național de handbal 2011-2012 se desfășoară pe 11 septembrie, echipa HC Odorhei jucând împotriva echipei CSA Steaua București.

2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *