Dacia Duster pe Transalpina

Aşa cum bine ştiţi Dacia a fost unul dintre sponsorii excursiei pe Transalpina, oferindu-ne 5 Dacii Duster perfecte pentru traseul pe care trebuia să îl parcurgem. Deși nu aveam persmisul luat și nu am condus Dacia Duster încă (ieri am luat permisul!!), am realizat acest articol pentru a vă prezenta 10 dintre cele mai bune fotografii cu aceste mașini realizate pe parcursul excursiei.

Am atașat și un film care prezintă o parte din evoluția Daciei Duster pe minunatul traseu de pe Transalpina. Mie îmi place aspectul exterior al mașinii enorm de mult, motiv pentru care am insistat pe acest subiect atât în fotografii, cât și în film. Mulțumim încă o dată celor de la Dacia pentru încrederea de a ne oferi 5 mașini pe durata excursiei!

Nu uitați de fotografiile pe care le-am făcut Daciei Duster imediat după lansare! Le puteți vedea aici!

7 comments
  1. Eu am parcurs acest terasu saptamana trecuta pe o vreme de invidiat. Peisaj mirific, terasu periculos si nemarcat sau semnalizat. Este timp si pentru asta, dar conduceti cu atentie.Important este ca toti cei care vrem sa avem in continuare ce vedea, este sa pastram curate aceste locuri de vis.Peisajul difera pe cel doua portiuni, adica de la Sebes la Ranca se regasesc doua lacuri de acumulare in al caror luciu se reflecta muntii impaduriti.Drumul este in lucru pe mai multe portiuni (scurte), si te cam prafuiesti un pic .dar merita!Pe portiunea Obarsia Lotrului-Ranca-Novaci soseaua este ca in palma cu exceptia a 2-3 km de la Ob.L. Aici drumul urca, urca pana la peste 2000 m si daca ai putina imaginatie poti considera ca privesti de la fereastra avionului.De mentionat ca la Ob.Lotrului este binevenit pastravul cu mujdei si mamaliguta daca ai rabdare, caci este lume multa Nu uitati aparatul foto sau camera pentru ca ce vedeti acum poate deveni istorie. Ma refer la faptul ca este un drum proaspat asfaltat si nici nu o sa vedeti gunoaie (deocamdata).Atentie celor care vor sa povesteasca la telefon ceea ce vad in zona nu este semnal. Acesta revine in apropierea releului de la Ranca.Pentru toamna, consider ca terasul este din cale afara de frumos si imi doresc din suflet sa il pot reface. Inchipuiti-va verdele brazilor, ruginiul foioaselor si luciul verde-albastru al lacurilor.Pe terasu se intalnesc stane si turme de oite, cu tot cu caini ciobanesti si foarte simpatici magarusi.Puncte de pornire pot fi:- la cca.8o km de Rm.Valcea-Ranca-Ob.Lotrului-Sebes- Rm.Valcea -Brezoi-Malaia-Ob.Lotrului-Ranca- iar de aici pentru cine vrea sa se intoarca Novaci- Rm.Valcea sau Tg.Jiu, iar pentru cine vrea sa parcurga tot terasul de la Ranca (pe drumul cu portiuni in lucru, dar si cu multa padure si lacuri), se merge spre Sebes.Drum bun si mergeti ca merita.Nu uitati ca depinde si de noi ca drumul si peisajul sa ramana spre incantarea privirilor celor care il vor parcurge si dupa noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *