De ziua copilului…

În urmă cu câteva ore postam pe Twitter o fotografie cu mine de pe vremea când aveam 4 ani (pe atunci nu mă ocupam cu fotografia). Bineînțeles, nici de acest an nu lipsește articoul dedicat zilei copilului. Inițial vroiam să realizez un fotoreportaj la arhicunoscutele manifestări realizate în cinstea acestei zile, dar era deja prea clasic.

Am ajuns astfel la conclurzia că, decât să fotografiez gradul de comercializare a acestei sărbători, mai bine vă prezint o serie de portrete ale unor copii, portrete de care sunt mândru. Azi e ziua tuturor copiilor, e ziua în care noi, copii, trebuie să ne bucurăm și mai mult de ceea ce ne înconjoară, să ne distrăm și să nu ne dorim să devenim adulți.

Claudia a scris un astfel de articol în care ne spune despre câteva dintre faptele care ni s-au întâmplat tuturor în copilărie. Trebuie să citiți textul, vă veți regăsi cu siguranță! Revenind, astăzi toți ar trebui să ne aducem aminte de copilările, de vremurile în care făceam absolut ce doream și știam că nu ne ceartă nimeni, decât părinții.

Voi ce vă amintiți din copilărie? Ați vrea să mai reveniți, măcar pentru o oră, în acea perioadă, minunată, a copilăriei?

Nu uitați de concursul de fotografie și de concursul aniversar la care puteți câștiga 5 tricouri în ediție limitată și 10 cărți scrise de mine!

4 comments
  1. Comentariul tău…M-am uitat cu foarte mare placere la pozele tale, surprinzi lucruri reale, sincere, vii. Ce m-a bucurat si mai mult este ca la 18 ani, ai trecut de etapa’ hobby’. Se simte dedicarea si pasiunea in procesul de a fotografia si sper sa reusesti sa faci din asta o adevarata cariera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *