Două minute din Masivul Ceahlău (clip full HD)

Zilele acestea ați putut vedea peisaje și fotografii din excursia mea de pe Ceahlău. Așa cum v-am promis, vă prezint mai jos clipul cu Masivul Ceahlău într-un moment în care abia te puteai ține pe picioare din cauza vântului și a ceții ce venea cu o viteză atât de mare încât de la o secundă la alta totul se albea.

Clipul se află pe contul oficial Nikoniști, cont pe care, dacă îl veți urmări, veți vedea noi și noi clipuri cu diverse teme, care mai de care mai interesante. Urmează și o serie foarte interesantă care vă v-a încânta, cu siguranță! Macro e cuvântul cheie! 

Filmul de mai jos a fost realizat cu Nikon D7000 și obiectivul Nikkor AF-S 28-300mm f/3.5-5.6 VRmulțumesc Nikon România și SKIN Media. Desigur, nu se putea obține acest rezultat de pe un trepied obișnuit. Alături de trepiedul Manfrotto 190X PROB (vezi review) și de capul Manfrotto Photo-Movie (vezi prezentare, premieră) am reușit să mențin o mișcare uniformă pe tot parcursul cadrelor panoramice.

Vibrațiile pe care le vedeți nu sunt din cauza trepeidului, ci din cauza vântului care pur și simplu îmi lua trepiedul pe sus. Abia mă puteam ține pe picioare. Dar a meritat, zic eu. Cum vi se pare clipul? Vizionare plăcută!

3 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *